– Planlegg høstferien nå

dnt

Selv om mange betjente DNT-hytter har avsluttet sesongen, er det noen av hyttene som er åpne i høstferien. Disse er populære både som dagsturmål og til overnatting, og det er fortsatt ledige plasser.

Å bo på samme hytte i flere dager og gå ulike turer derfra kan være en god plan for barnefamilier. 

– Noe av det jeg synes er aller best med høstferien, er at den kommer som en slags positiv overraskelse ikke lenge etter sommeren. Det er en nydelig tid i naturen, og både store og små kan glede seg over fridager og naturopplevelser etter at hverdagen kom litt brått på, sier Dag Terje Klarp Solvang, generalsekretær i Den Norske Turistforening, (DNT).

Les også:  Refleks redder hundeliv

– DNT har over 550 hytter over hele landet. Flere av våre betjente hytter har åpent i skolens høstferie. Der byr betjeningene på god mat og fyr i peisen. En perfekt base for dagsturer om man er en familie med barn!

Han oppforderer alle som ønsker seg en høstferie til å bruke turplanleggeren UT for å se nærmere på hva familien kunne tenke seg å gjøre, enten det er snakk om en kortere eller lengre tur. 

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.