Mestergruppen

Saltdalshytta inngår samarbeid for grønnere hyttebygging

Saltdalshytta i Røkland i Salten styrker sin satsning på bærekraft og inngår derfor et samarbeid med Nasjonalparken Næringshage for å utvikle en ny veileder for grønnere utvikling av nye fritidsboliger. Hyttebygging medfører... Les mer »
naf

Sjekk om du kan lade elbilen på leiehytta i påsken

Påsken er hyttetid for mange. De som leier seg hytte til påskeferien, må sjekke hvordan lademulighetene til elbilen er der. – Det er ikke sikkert det bare er å plugge bilen til... Les mer »
dnt

Rolig start i påskefjellet, men nå blir det bedre vær!

Det har vært god plass i fjellet i påskeferiens første dager, men med bedre værmeldinger øker pågangen på DNTs hytter. Hit kan du dra om du vil til fjells nå. – Jeg oppfordrer... Les mer »
vinter sjø fiske

Hyttepåske: 15000 hytter mangler slokkeutstyr

Nordmenn strømmer til hyttene sine i påsken, men samtidig øker risikoen for brann. Hvert år skjer over tusen hyttebranner, og undersøkelser viser at 8000 hytter mangler røykvarsler, mens 15000 mangler slokkeutstyr. – Folk må... Les mer »
Brannvernforeningen

Frykter mange hytter uten fungerende røykvarslere

Påske betyr ferie og hytteliv for svært mange nordmenn. Rundt om i landet finnes det nær 500.000 hytter og fritidsboliger. En god del av disse blir tatt i bruk i påsken. Brannvernforeningen... Les mer »
Saltdalshytta

Ny markeds- og kommunikasjonssjef i Saltdalshytta

Saltdalshyttas nyeste rekruttering skjer fra egne rekker i Mestergruppen når markedssjef i Mesterhus, Monica Blom Thorsen, inntar rollen som markeds- og kommunikasjonssjef i Saltdalshytta. Saltdalshytta har en klar ambisjon om å styrke... Les mer »
tryg

Mye snø truer mange hyttetak

Store snømengder har ført til at mange hyttetak en rekke steder i Norge er dekket av mer og mer kompakt snø. Dersom taket skulle kollapse under vekten av tung snø kan det... Les mer »
nordlys

Trygt Hyttekjøp er et seriøsitetsstempel

I media har det i det siste vært beskrevet historier om hytteleverandørene som ikke levere som avtalt, driver useriøst og ulovlig. Hytteprodusentene, som er et underutvalg i Boligprodusentenes Forening, har utarbeidet merkeordningen... Les mer »
Mestergruppen

Saltdalshytta klar vinner innen fritidsboliger

Med en økning i antall igangsatte hytter på hele 60 % fra 2020 er Saltdalshytta i Saltdal i Nordland den aktøren i fritidsboligmarkedet som øker mest blant de største det siste året.... Les mer »
nordlys

Nye regler for kjøp og salg av hytte i 2022

Den 1. januar trer store endringer i Avhendingsloven i kraft. De nye reglene kommer til å forandre måten vi kjøper og selger hytter på. Blant annet vil det ikke lenger være mulig... Les mer »