Marius Nergård Pettersen

Ny bok: Hemmelige Norge – det skjulte friluftslivet

Forfatteren Marius Nergård Pettersen ga nylig ut boken «Hemmelige hytter» og følger opp suksessen med den nye boken «Hemmelige Norge». De fleste som bruker mye tid ute i naturen, har noen hemmeligheter.... Les mer »
forsøpling

Inviterer hele Norge til dugnad for naturen

Søppel i naturen er lite hyggelig, verken for mennesker eller dyr. Derfor inviterer Norsk Friluftsliv og Hold Norge Rent det norske folk til en ryddedugnad i naturen kommende helg. 11. – 12.... Les mer »
rype

Statskog: – Gode jaktmuligheter i høst

Gode tellinger av rype og skogsfugl gir jegerne rike jaktmuligheter på Statskogs områder i høst. – For to år siden stengte vi store områder for jakt. Utviklingen viser nå at vi kan... Les mer »
sommer telt

Friluftslivets uke feires med over 1350 aktiviteter landet over

Friluftsliv er i vinden som aldri før. Under Friluftslivets uke 4. – 12. september inviteres store og små over hele landet med ut i naturen. – Friluftslivet har en helt spesiell plass i... Les mer »
skog

Salten friluftsråd trenger din hjelp i Ausvika i Bodø

Bodø kommune og Salten friluftsråd starter et prosjekt i Ausvika for å få ryddet trær for en ny stitrasé og for å skape bedre forhold for de spesielle naturtypene i området. –... Les mer »
statskog

Nå går startskuddet for høstens jakt

Tusenvis av jegere går nå ut på etterlengtet jakt. Fra 10. august åpnes det for jakt på rådyrbukk. Den ordinære rådyrjakta starter 25. september. Det er imidlertid åpent for jakt på rådyrbukk... Les mer »
Norges Jeger- og Fiskerforbund

Inviterer alle nye jegere med på jakt

Norges Jeger- og Fiskerforbund inviterer til introjakt over hele landet. Nå kan du prøve deg på rypejakt, villreinjakt, elgjakt eller skogsfugljakt, det er tilbud til alle. Norges Jeger- og Fiskerforbund (NJFF) vil... Les mer »
statskog

Statskog: – Søk om tilskudd til friluftsliv

Nå kan du søke Statskog om støtte til aktiviteter som skaper friluftsliv og bærekraftig bruk av norsk natur. Støtteordningen «Statskogmillionen» er særskilt rettet inn mot bidrag til frivillige lag og foreninger. Etter... Les mer »
hold norge rent

1,5 millioner nordmenn har deltatt i frivillig opprydding – Flest i Nordland

En spørreundersøkelse i regi av Hold Norge Rent viser at hele 35 % av befolkningen over 15 år har deltatt på én eller flere ryddeaksjoner i løpet av de siste 10 årene.... Les mer »
statskog

Statskog gir støtte til 27 friluftslivprosjekt i Nordland

Laksetrapplys, utedo, kanohenger og pop-uptelt er blant de 27 friluftslivprosjektene i Nordland som får støtte fra «Statskogmillionen». En million kroner går hvert år fra Statskogs støtteordning til aktiviteter og prosjekt som skaper... Les mer »