snø

Populært tilbud: Trimtur hver tirsdag i Sørfold

Karianne Pedersen inviterer til dagslystur hver tirsdag kl. 11.00 med oppmøte i Lakseparken på Straumen. Det nye tilbudet samler mange deltakere hver gang, opplyser Sørfold kommune. – Fysisk aktivitet reduserer stress, bedrer... Les mer »
snøscooter

Åpning av scooterløype i Skaiti i Saltdal

Snøscooterløypen i Skaiti i Saltdal, ble åpnet lørdag 4. mars, opplyser Saltdal kommune på sine nettsider. Saltdal kommune opplyser også at det blir staket og satt opp skilt i snøscooterløypen i Skaiti. Les mer »
hkstrategies

Specsavers: Se godt i skisporet med fargede glass

Vinterferien er i full gang for mange, og like rundt hjørnet for andre. Skitur i sola står for tur, og det er viktig å huske å beskytte øynene med riktige solbrilleglass. Visste... Les mer »
is vann

Gode isforhold i fjellet i vinterferien

NVE ber skøytefolket om å være oppmerksom på svekket is i lavlandet og skifolket om å være oppmerksom på mye snø og overvann i vest. – Vinterferien starter i flere fylker og... Les mer »
hus vinter

Vinterferie: Over 100 Statskog-hytter

Fortsatt ikke planlagt vinterferien? Statskog har fått 15 nye hytter og tilbyr nå over 100 rimelige overnattingstilbud i norsk natur. Etterspørselen etter Statskogs utleiehytter økte sterkt under pandemien, og har holdt seg... Les mer »
dnt

Sparker i gang turåret med Norges største utedag på Bestemorenga!

DNT inviterer igjen til Kom deg ut-dagen med enkle uteaktiviteter og introduksjon til friluftslivet. – Viktigere enn noen gang, tror generalsekretæren i Den Norske Turistforening (DNT9. Søndag 5. februar er det klart... Les mer »
sametinget

Arctic Lavvo AS får støtte til internasjonal markedsføring

Sametingsrådet har bevilget 231 000 kroner i støtte til Arctic Lavvo AS i Kautokeino. Lavvoprodusenten ønsker å åpne nettbutikker både for Sverige og Finland, hvor kunder kan handle i lokalt språk og lokal... Les mer »
nina

Vil redusere forsøpling i Lofotodden nasjonalpark

I Lofotodden la lokalbefolkningen merke til mer avfall i nasjonalparken, og nasjonalparkforvalterne var bekymret for hvordan de økte besøkstallene de senere årene påvirket naturen. Norsk institutt for naturforskning (NINA) gikk derfor inn... Les mer »
Miljødirektoratet

Besseggen er ny Nasjonal turiststi

Miljødirektoratet har nå autorisert Besseggen i Vågå kommune i Innlandet fylke som den femte Nasjonale turiststien. – Det er en glede å nå autorisere Besseggen som Nasjonal turiststi, et turmål med svært... Les mer »
Norges Livredningsselskap

Ut på tur? Husk ispigger!

Svært mange ferdes på islagte vann på denne tiden av året, og Norges Livredningsselskap oppfordrer alle til å ha med ispigger. – Vannet er svært kaldt skulle du gå gjennom isen, og... Les mer »