Holidays are coming: Juletraileren kommer til Bodø!

coca-cola

«Holidays are coming»-traileren fortsetter tradisjonen med å lyse opp norske byer og tettsteder i førjulstiden – akkurat som i TV-klassikeren. Snart starter turen Norge rundt, og turen skal innom Bodø.

Du kjenner den ikoniske julescenen fra TV-skjermen: Juletraileren kjører gjennom mørke landskaper, og lyser dem opp til lyden av bjelleklang og «Holidays are coming».

Det har blitt en populær tradisjon for mange nordmenn at den samme traileren lyser opp i det norske vintermørket i tiden før jul. De kan glede seg også i år.

Les også:  Terningkast 6: Lattergalla på Stormen skuffet ikke

 – «Holidays are coming»-traileren har lyst opp norske veier i over 20 år, og har blitt del av førjulstradisjonen for mange. Vi får ofte henvendelser allerede på høsten fra folk som lurer på om den kommer til nettopp deres hjemsted. Derfor er vi glade for nå å kunne offentliggjøre årets reiserute, sier Tonje Haugen, markedssjef for Coca-Cola Norge

«Holidays are coming»-traileren kommer til Bodø i år, nærmere bestemt EUROSPAR Bodø, onsdag 29. november kl. 13:00 – 18:00.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.