Nye batteridrevne hageredskaper fra Husqvarna

handeland

Husqvarnas nye og stilige batteriserie Aspire er designet for å møte de spesifikke behovene til de med mindre hager. Resultatet er en serie hageredskaper som er både enkle i bruk, sammenleggbare og plassbesparende, uten å gå på kompromiss med kraft og ytelse.

Husqvarna Aspire har et førsteklasses design i sort, med en kompakt oppbevaringsløsning som sikrer at selv et hageskur ser pent og ryddig ut med disse produktene lagret. 

Dette er Husqvarnas første produktserie som er en del av batterialliansen «Power for All». Dette betyr at batteriene kan brukes til et stort antall andre produkter fra de ti andre varemerkene som er en del av alliansen. Selv om Aspire™-produktene har et helt nytt design, er de utviklet basert på Husqvarnas lange erfaring med kvalitet og teknologi. Brukervennlighet har vært i fokus ved utvikling av serien og oransje detaljer leder deg intuitivt til alle interaksjonspunkter på produktene.

Serien består av en robotgressklipper, gressklipper, gresstrimmer, grensag, hekksaks og blåser, samt et veggmontert oppbevaringssystem. -Perfekt for de som har en mindre hage med begrenset oppbevaringsplass, men som ønsker produkter av høy kvalitet og lekkert design. 

Les også:  Rives ut av butikkhyllene: – Etterspørselen vil ingen ende ta

Aspire sin oppbevaringsløsning består av et sett med tilpassede kroker til hvert produkt samt en oppbevaringsskinne og hylle for å feste direkte på veggen. Dette gjør det mulig å lagre produktene på minst mulig plass. 

Husqvarna har i lang tid levert batteridrevne hageprodukter til store hage- og grøntområder. Med den nye serien ønsker vi å møte behovene til de som bor i hus med mindre hager som de ønsker å holde i god stand. De ønsker hageredskaper med god ytelse og kvalitet, som er enkle å bruke og oppbevare. Siden de gjerne ser på hagen sin som en forlengelse av stuen, må hageredskapene også se bra ut. Husqvarna Aspire er svaret på alt dette, sier Ellen Lunde Emilsen, Marketing Specialist på Husqvarna.

Les også:  Fotball-EM: Nå tar gressklipperen måldans!

Aspire er Husqvarnas første serie som er kompatibel med 18V Power for All Alliance batterisystem. Batterisystemet støtter for tiden produkter fra flere ledende selskaper innen elektriske verktøy til hus og hage. Det betyr at forbrukeren kan bruke samme batteri og lader uavhengig av produsent. Som et resultat av dette trenger ikke forbrukeren lenger å forholde seg til forskjellige, inkompatible batterier og ladere som tar opp unødvendig plass. Robotgressklipperen er det eneste produktet i Husqvarna Aspire™-serien som ikke er kompatibel med 18V Power for All batteriet, da den kommer med egen ladestasjon. 

De nye produktene i Aspire-serien kan også leases i 3 eller 5 år. Husqvarna har satt sammen 3 ulike pakker ut ifra størrelse og behov.

Med den nye 18V batteriserien beveger Husqvarna seg over i et nytt kundesegment. I flere år har Husqvarna vært assosiert med store plener og grøntområder og merkekjennskapen har vært lavere jo tettere på storbyene man kommer. Vi ser at både handlings- og kjøpemønster endrer seg og flere foretrekker leasing. Da kan man velge de produktene man trenger, bekymringsfritt og uten uforutsette kostnader ved at service og vedlikehold er inkludert for en fast månedlig sum, sier salgssjef i Husqvarna, Gerd Løkke Lund.

Les også:  Advarer: Norske feriebiler tiltrekker seg innbruddstyver

Snart kommer robotgressklippere uten begrensingskabel
I år vil Husqvarnas første Automower robotgressklipper som ikke krever nedgravd begrensingskabel lanseres for det private markedet. NERA-modellene bruker det satellittbaserte navigasjonssystemet EPOS.

Ved hjelp av Automower Connect-appen på mobiltelefonen oppretter brukeren enkelt virtuelle klippesoner. Man bestemmer selv hvor, når og i hvilken høyde NERA skal klippe, og dermed tilbys en mer fleksibel klipping. NERA-modellene håndterer også komplekst terreng og skråninger med opptil 50% helling. Robotgressklipperne kan oppdage gjenstander som ligger igjen på plenen, for eksempel en bøtte, og unngå den. NERA kommer i tre ulike varianter som passer for gressplener opptil 5000 m2.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.