shopping

Bodø-ungdommer vil lage handlenett med nord-norske kraftgloser på

Dialektene i Nord-Norge har lenge blitt sett ned på, noe som har ført til at mange har mistet tilhørigheten til sin flotte dialekt, landsdel og dens kultur. Nordnorsk nøste UB ønsker å... Les mer »
facebook

Posten misbrukes i svindel på Facebook

Posten Bring har besluttet å stoppe all annonsering for Posten på Facebook og Instagram med umiddelbar virkning. Beslutningen kommer som en direkte følge av at merkevaren blir misbrukt i svindelforsøk og gjør... Les mer »
rune fardal

VIDEO: Barnevern-skandale går viralt på nett men media tier

En av de største snakkisene i Norge de siste årene er alle de forskjellige barnevern-skandalene omtalt i media og de utallige dommene mot barnevernet i Norge i Den europeiske menneskerettsdomstolen (EMD). Det... Les mer »
ratt subaru

Bilferien bør være skjermfri for sjåføren

Nye biler har store skjermer som lar deg styre alt fra navigasjon til musikk og temperaturen i bilen. – Vær bevisst på hvor du har oppmerksomheten når du kjører på sommerens bilferie,... Les mer »
glimt

Ultras Bodø boikotter Glimt – Haugesund

Bodø/Glimt skal møte FK Haugesund på Aspmyra søndag kveld, men denne gangen blir det uten lagets viktige 12. spiller – supporterklubben Ultras Bodø. «Ultras Bodø kjører full boikott mot Haugesund. Dette på... Les mer »
facebook

Pride-sjokk i sosiale medier for Gjensidige

Gjensidige heier på mangfoldet, men møter sterke reaksjoner i kommentarfeltene. – Vi er sjokkerte og synes det er trist at vi fortsatt møter sterke reaksjoner over et regnbueflagg og at det provoserer... Les mer »
tjen penger online

Ny undersøkelse: Høyere tillit til mediene enn til journalister

Nordmenn har høy tillit til redaktørstyrte medier som NRK, VG og TV 2, men betraktelig mindre tillit til journalister. Det viser en ny rapport fra Medietilsynet om folks nyhetsvaner. Rapporten viser også... Les mer »
sametinget

Arctic Lavvo AS får støtte til internasjonal markedsføring

Sametingsrådet har bevilget 231 000 kroner i støtte til Arctic Lavvo AS i Kautokeino. Lavvoprodusenten ønsker å åpne nettbutikker både for Sverige og Finland, hvor kunder kan handle i lokalt språk og lokal... Les mer »
some mobil

2 av 5 kan bli utestengt fra kontoen sin

Nesten halvparten av oss har ikke sikker nok pålogging på sosiale medier eller e-post. – Da er du ekstremt sårbar for ID-tyveri. Det sier Tron Ingebrigtsen, IT-sikkerhetssjef i Frende Forsikring. Frendeundersøkelsen utført... Les mer »
fyrverkeri

Nyttårsaften i Telenors nett: I denne appen eksploderte trafikken

Telenors kunder sendte over 12 millioner tekstmeldinger på nyttårsaften. Snapchat dominerte årets siste dag for syvende året på rad, på det meste var trafikken 14 ganger så høy som normalen.  SMS-tjenesten kunne... Les mer »