Ari Behn debuterer som programleder på P4!

ari behn p4

Ari Behn og P4-programleder Michael Andreassen hadde så god kjemi da Ari hadde arbeidsuke i Michael Direkte at de to nå får sitt eget program.

Hele Norge kjenner Ari Behn som forfatter, kunstner og prinsessegemal. Nå blir han også å høre som programleder på radio.

I det splitter nye P4-programmet «Ari & Michael» som sendes hver søndag kl. 13.00 – 15.00 får lytterne et unikt innblikk i Aris evne til å få fram de gode historiene hos mennesker han møter, når han – sammen med P4-programleder Michael Andreassen – snakker med aktuelle gjester om både personlige opplevelser og aktuelle saker.

Usedvanlig interessant menneske
Hver uke inviterer Ari og Michael inn en spesiell gjest. Lytterne vil få høre både dilemmaer og gode historier, og i løpet av hver episode vil lytterne komme tett innpå og bli bedre kjent med både de to programlederne og ukas gjest. Tanken er at det ikke bare er de enkle tingene i livet som tåler å tas frem i dagens lys.

Les også:  Islam i Norge: Rett til fri fra jobb for å feire Eid

Michael Andreassen har kjent Ari lenge, og er overbevist om at han vil egne seg svært godt som programleder på radio.

– I tillegg til at Ari er et usedvanlig interessant menneske med en eventyrlig bakgrunn, er han genuint interessert i andre menneskers historie, sier den erfarne P4-programlederen.

Svært fornøyd
Programredaktør i P4, Anders Opsahl, er også svært fornøyd over å ha fått Ari Behn til P4.

Les også:  Historisk lønnsoppgjør i frontfaget

– Ari er en fargeklatt med utrolig spennende historier og stor interesse for de rundt seg. Etter at Ari gjestet «Arbeidsuken» med Michael var det enkelt å høre at disse gutta hadde en usedvanlig god kjemi. De utfyller hverandre på en flott måte og når de kan invitere gjester fra øverste hylle er jeg overbevist om at det kommer til å gnistre ut av radioen, sier Opsahl.

Egen TV-serie på TV3
Ari Behn er en ordentlig venn av MTG-huset, for denne våren er han også aktuell med egen TV-serie på TV3. Kanalen har premiere på «Ari og halve kongeriket» i mars, og dette er en dokumentarserie om livet hans fra den tiden han og Märtha Louise skilte seg og han måtte starte et nytt liv som deltidspappa i eget hus.

Les også:  Tre nye år med Champions League på TV 2

Behn sier selv at fortellingen om ham i offentligheten ofte er en iscenesettelse, og i programmet blir man kjent med ham bak masken gjennom det vanskelige året etter skilsmissen og prosessen med å finne ut hvem han virkelig er.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.