Gatekirka Bodø feirer 1 år

glasshuset

Om du har vært innom Glasshuset sent en helg og fått servert kaffe og vafler har du kanskje truffet på de frivillige i Gatekirka Bodø. En gang i måneden i ett år har de nemlig hatt stand for å komme i kontakt med bodøværinger som er interessert i å høre om Gud og Jesus.

Gatekirka Bodø er idealistisk organisasjon, uten støtte fra det offentlige. Det var ildsjelen Anniken Solgren som tok initiativ til dette for ett år siden.

Les også:  Bodømarka har nå perfekte skiløyper

– Vi er en gjeng frivillige fra mange menigheter i Bodø som går ut på gata én gang i måneden. Vi får utrolig god respons fra folk på byen. Også fra politiet, som sier de merker en mye roligere atmosfære i Glasshuset de helgene vi er der, sier Rolf Svendsen i Gatekirka Bodø.

Og har du lyst til snakke om religion, be sammen med kristne mennesker eller kanskje gratulere dem med 1-årsdagen bør du ta turen innom Glasshuset allerede denne helga.

Les også:  Bodø domkirke: Svein Valle vigslet til biskop

– Vi i Gatekirka Bodø skal ha stand i Glasshuset (bildet over, foto: KaarloNorge) natt til lørdag, fra ca. kl. 23.00 og utover natta. Vi serverer kaffe og vafler, ber for og med mennesker som er ute på byen og deler evangeliet med dem, sier Rolf Svendsen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.