veiarbeid

Åpner Dronningens gate i Bodø for gjennomkjøring

I forbindelse med det pågående veiarbeidet i Sjøgata, åpnes Dronningens gate for gjennomkjøring. Sjøgata er åpen for ferdsel i begge retninger helt ned til krysset Hundholmgata, slik at parkeringsanlegget under Glasshuset og... Les mer »
peppes

Terningkast 6: Peppes Pizza i Bodø et trygt valg

Det finnes flere pizza-restauranter i Bodø og en av de mest kjente er nok Peppes Pizza. Peppes Pizza holder til i Storgata 3 ved Glasshuset i Bodø sentrum. Peppes er nok Norges... Les mer »
Foto: Dagrunn Grønbech

LESERINNLEGG: Hedersbenk til ære og begeistring

Ordet bank kommer av det italienske banco eller banca, som siktes til bordet eller benken der de italienske pengevekslere drev sin virksomhet. Ordet kan derfor oversettes til pengeveksler disk. Av: Samfunnsviter Dagrunn Grønbech. Kvinneuniversitetet i... Les mer »
skagen hotel

Test: Ypperlig frokost hos Skagen Hotel i Bodø

Skagen Hotel i Bodø ligger sentralt ved Bodø sentrum med Stormen konserthus, kjøpesenteret Glasshuset og restauranter i gåavstand. Skagen Hotel er et Thon Partner hotell og et av hotellene i Bodø med... Les mer »
radisson

Test: Super frokost hos Radisson Blu Hotel Bodø

Radisson Blu Hotel i Bodø er et av byens største og mest sentrale hoteller. Radisson Blu Hotel Bodø ligger rett ved småbåthavna, Stormen konserthus og Glasshuset shoppingsenter. I første etasje finner du... Les mer »
hkstrategies

Specsavers i Bodø med ny avansert teknologi

Nyere avansert teknologi bidrar til å oppdage øyesykdom i en tidlig fase. Specsavers Bodø har tatt i bruk nyvinningen, som gir viktig informasjon om øyets indre. – Tenk deg en bløtkake med bær som... Les mer »
Clas Ohlson

Clas Ohlson i Bodø: Januar er den store ryddemåneden!

Etter en jul med mye pynt og kos, ønsker mange i Bodø nå å få orden i hjemmene sine. Dette synes godt på salgstallene for produkter innen oppbevaring hos Clas Ohlson i Glasshuset og... Les mer »
andre jensen

Predikant Andre «Levi» Jensen på Bodø-turne – Jaget av politiet!

Bodøposten.no publiserte nylig nyheten om predikanten Andre «Levi» Jensen som stod utenfor Bodø Videregående Skole for å snakke med ungdommen om Bibelen og Jesus. Og ungdommen var tydeligvis interessert og flokket seg... Les mer »
politi

Mann i 20-årene arrestert etter bråk i Bodø

Politiet fikk en melding om amper stemning i Glasshuset natt til lørdag i 4-tiden. To menn hadde kranglet. Begge partene fikk pålegg om å forlate sentrum, opplyser politiet. Men den ene parten,... Les mer »
politi

Slagsmål på Torget i Bodø

Politiet fikk melding om et slagsmål på torget overfor Glasshuset i 1-tiden natt til lørdag. Det skal ha vært seks personer involvert. Ingen av de involverte skal være skadet. Alle ble bortvist... Les mer »