politi

Slagsmål på Torget i Bodø

Politiet fikk melding om et slagsmål på torget overfor Glasshuset i 1-tiden natt til lørdag. Det skal ha vært seks personer involvert. Ingen av de involverte skal være skadet. Alle ble bortvist... Les mer »
frykt redsel

Slo til tre gutter i Glasshuset – En person arrestert

Politiet fikk en melding om at en person skal ha slått til tre mindreårige gutter i Glasshuset i Bodø onsdag kveld i 21-tiden. Politiet rykket ut til stedet. Mistenkte ble innbrakt i... Les mer »
politiet

Politiet sjekket smittevern i Glasshuset i Bodø

Politiet i Bodø har gjennomfør en forebyggende patrulje med fokus på smittevern mandag i 12-tiden. Det skal ikke ha vært noen reaksjoner fra politipatruljen i Glasshuset, opplyser Nordland politidistrikt. Les mer »
Bóndi

Åpner ny restaurant i Glasshuset: Bóndi skal servere lokal mat

Bodøs nyeste restaurant, Bóndi AS har nå fått innvilget serveringsbevilling og kan omsider fastsette åpningsdato for restauranten i 3 etg. på Koch kjøpesenter i Glasshuset. Glenn Berg drev et sceneteknikk og et... Les mer »
politi

Apotek i Bodø ranet: Politiet tok gjerningsmannen

Politiet rykket ut til apoteket i Glasshuset etter at de fikk en melding om at en kunde var truende mot de ansatte. Kunden fikk truet til seg medisiner og forlot før politiet... Les mer »
politi

Var full og sov i Glasshuset – Fikk overnatting hos politiet

Politiet kom i kontakt med en overstadig beruset person som sov i Glasshuset i Bodø natt til fredag. Personen ble kontrollert av ambulanse. Den fulle personen ble deretter innsatt i drukkenskapsarresten, opplyser... Les mer »
politiet

Slosskamp mellom mindreårige i Glasshuset

Politiet fikk melding om slåsskamp mellom 6-7 mindreårige gutter rett utenfor Burger King i 22-tiden lørdag kveld. Politiet ankom stedet, fikk kontroll på de involverte og undersøkte hva som har skjedd. Det... Les mer »
kulturnatt

Her er programmet for Kulturnatt 2019 i Bodø

Snart er det duket for Bodøs nye årlige tradisjon: Kulturnatt. Konserter, restauranter og butikker holder nattåpent for å gi Bodøs befolkning en flott kulturell opplevelse. Foreningen Bodø sentrum har nå offentliggjort programmet... Les mer »
politibil

En til sykehuset etter «hendelse» i Glasshuset i Bodø

Politiet rapporterer at en person er sendt til sykehuset etter «en hendelse» i Glasshuset i Bodø torsdag kveld. En mistenkt er pågrepet i saken, forteller operasjonssentralen i Nordland. Hva hendelsen går ut... Les mer »
valhalla

Valhalla gastrobar i Bodø med villsvin og rein på menyen

Trond Kristian Solås åpnet nylig dørene til Valhalla i Glasshuset i Bodø sentrum. Valhalla ligger i lokalene til tidligere Smiths Sportsbar og satser på en spennende matmeny. – Maten på Valhalla er nordisk inspirert, vi... Les mer »