skagen hotel

Test: Ypperlig frokost hos Skagen Hotel i Bodø

Skagen Hotel i Bodø ligger sentralt ved Bodø sentrum med Stormen konserthus, kjøpesenteret Glasshuset og restauranter i gåavstand. Skagen Hotel er et Thon Partner hotell og et av hotellene i Bodø med... Les mer »
radisson

Test: Super frokost hos Radisson Blu Hotel Bodø

Radisson Blu Hotel i Bodø er et av byens største og mest sentrale hoteller. Radisson Blu Hotel Bodø ligger rett ved småbåthavna, Stormen konserthus og Glasshuset shoppingsenter. I første etasje finner du... Les mer »
hkstrategies

Specsavers i Bodø med ny avansert teknologi

Nyere avansert teknologi bidrar til å oppdage øyesykdom i en tidlig fase. Specsavers Bodø har tatt i bruk nyvinningen, som gir viktig informasjon om øyets indre. – Tenk deg en bløtkake med bær som... Les mer »
Clas Ohlson

Clas Ohlson i Bodø: Januar er den store ryddemåneden!

Etter en jul med mye pynt og kos, ønsker mange i Bodø nå å få orden i hjemmene sine. Dette synes godt på salgstallene for produkter innen oppbevaring hos Clas Ohlson i Glasshuset og... Les mer »
andre jensen

Predikant Andre «Levi» Jensen på Bodø-turne – Jaget av politiet!

Bodøposten.no publiserte nylig nyheten om predikanten Andre «Levi» Jensen som stod utenfor Bodø Videregående Skole for å snakke med ungdommen om Bibelen og Jesus. Og ungdommen var tydeligvis interessert og flokket seg... Les mer »
politi

Mann i 20-årene arrestert etter bråk i Bodø

Politiet fikk en melding om amper stemning i Glasshuset natt til lørdag i 4-tiden. To menn hadde kranglet. Begge partene fikk pålegg om å forlate sentrum, opplyser politiet. Men den ene parten,... Les mer »
politi

Slagsmål på Torget i Bodø

Politiet fikk melding om et slagsmål på torget overfor Glasshuset i 1-tiden natt til lørdag. Det skal ha vært seks personer involvert. Ingen av de involverte skal være skadet. Alle ble bortvist... Les mer »
frykt redsel

Slo til tre gutter i Glasshuset – En person arrestert

Politiet fikk en melding om at en person skal ha slått til tre mindreårige gutter i Glasshuset i Bodø onsdag kveld i 21-tiden. Politiet rykket ut til stedet. Mistenkte ble innbrakt i... Les mer »
politiet

Politiet sjekket smittevern i Glasshuset i Bodø

Politiet i Bodø har gjennomfør en forebyggende patrulje med fokus på smittevern mandag i 12-tiden. Det skal ikke ha vært noen reaksjoner fra politipatruljen i Glasshuset, opplyser Nordland politidistrikt. Les mer »
Bóndi

Åpner ny restaurant i Glasshuset: Bóndi skal servere lokal mat

Bodøs nyeste restaurant, Bóndi AS har nå fått innvilget serveringsbevilling og kan omsider fastsette åpningsdato for restauranten i 3 etg. på Koch kjøpesenter i Glasshuset. Glenn Berg drev et sceneteknikk og et... Les mer »