andre jensen

Predikant Andre «Levi» Jensen på Bodø-turne – Jaget av politiet!

Bodøposten.no publiserte nylig nyheten om predikanten Andre «Levi» Jensen som stod utenfor Bodø Videregående Skole for å snakke med ungdommen om Bibelen og Jesus. Og ungdommen var tydeligvis interessert og flokket seg... Les mer »
politi

Mann i 20-årene arrestert etter bråk i Bodø

Politiet fikk en melding om amper stemning i Glasshuset natt til lørdag i 4-tiden. To menn hadde kranglet. Begge partene fikk pålegg om å forlate sentrum, opplyser politiet. Men den ene parten,... Les mer »
politi

Slagsmål på Torget i Bodø

Politiet fikk melding om et slagsmål på torget overfor Glasshuset i 1-tiden natt til lørdag. Det skal ha vært seks personer involvert. Ingen av de involverte skal være skadet. Alle ble bortvist... Les mer »
frykt redsel

Slo til tre gutter i Glasshuset – En person arrestert

Politiet fikk en melding om at en person skal ha slått til tre mindreårige gutter i Glasshuset i Bodø onsdag kveld i 21-tiden. Politiet rykket ut til stedet. Mistenkte ble innbrakt i... Les mer »
politiet

Politiet sjekket smittevern i Glasshuset i Bodø

Politiet i Bodø har gjennomfør en forebyggende patrulje med fokus på smittevern mandag i 12-tiden. Det skal ikke ha vært noen reaksjoner fra politipatruljen i Glasshuset, opplyser Nordland politidistrikt. Les mer »
Bóndi

Åpner ny restaurant i Glasshuset: Bóndi skal servere lokal mat

Bodøs nyeste restaurant, Bóndi AS har nå fått innvilget serveringsbevilling og kan omsider fastsette åpningsdato for restauranten i 3 etg. på Koch kjøpesenter i Glasshuset. Glenn Berg drev et sceneteknikk og et... Les mer »
politi

Apotek i Bodø ranet: Politiet tok gjerningsmannen

Politiet rykket ut til apoteket i Glasshuset etter at de fikk en melding om at en kunde var truende mot de ansatte. Kunden fikk truet til seg medisiner og forlot før politiet... Les mer »
politi

Var full og sov i Glasshuset – Fikk overnatting hos politiet

Politiet kom i kontakt med en overstadig beruset person som sov i Glasshuset i Bodø natt til fredag. Personen ble kontrollert av ambulanse. Den fulle personen ble deretter innsatt i drukkenskapsarresten, opplyser... Les mer »
politiet

Slosskamp mellom mindreårige i Glasshuset

Politiet fikk melding om slåsskamp mellom 6-7 mindreårige gutter rett utenfor Burger King i 22-tiden lørdag kveld. Politiet ankom stedet, fikk kontroll på de involverte og undersøkte hva som har skjedd. Det... Les mer »
kulturnatt

Her er programmet for Kulturnatt 2019 i Bodø

Snart er det duket for Bodøs nye årlige tradisjon: Kulturnatt. Konserter, restauranter og butikker holder nattåpent for å gi Bodøs befolkning en flott kulturell opplevelse. Foreningen Bodø sentrum har nå offentliggjort programmet... Les mer »