Millioner i tilskudd fra Nordland fylkeskommune

nordland fylke

En rekke tilskudd fra Nordland fylkeskommune har søknadsfrist nå i januar og februar. Konstituert fylkesdirektør Liv Rask Sørensen oppfordrer folk, organisasjoner og kommuner om å søke som vanlig.

Tilskudd til friluftsliv, folkehelsetiltak, trafikksikkerhetstiltak og vilttiltak har frist 1. februar.

– Dette er bare noen av tilskuddene man finner informasjon om på fylkeskommunens midlertidige nettsider, forklarer Sørensen.

Sørensen påpeker at saksbehandlerne i fylkeskommunen jobber litt i «motvind» etter datainnbruddet som har gjort det nødvendig å stenge ned mange av fylkeskommunens datasystemer.

Les også:  LESERINNLEGG: Besøksbidrag til glede for turister og lokalbefolkning

– Men de ulike tilskuddene er åpne for å søke på, og vi tror ikke det skal bli veldig store forsinkelser i behandling av søknadene, understreker Sørensen.

Det er fullt mulig å nå fylkeskommunen både på telefon og epost om det er noe som er uklart rundt tilskuddene som er presentert på Nordland fylkeskommunes midlertidige nettsider, men under vanlig nettadresse, nfk.no/tilskudd.

Les også:  VIDEO: Pass på vekta til vinterferie-bilen!

– Du finner kontaktinformasjon på alle tilskuddene som er presentert på nettsidene. Og vi svarer unna så raskt det lar seg gjøre, avslutter Liv Rask Sørensen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.