passasjer

Bussen mellom Oppeid i Hamarøy skal gå igjen

Den populær bussruten mellom Oppeid og Hamarøy ble nedlagt for 10 måneder siden, men bare fem passasjerer tok den nye ruta mellom Innhavet og hurtigbåtkaia i Skutvik. Nå har Nordland fylkeskommune innrømmet... Les mer »
vann

Nordland fylkeskommune: 5 millioner til bedre vann i Beiarn

Fylkesrådet varsler en styrket satsing på kommunal infrastruktur i Nordland. Rådet bevilger i den forbindelse 5 millioner kroner til utbygging av ny hovedvannkilde og overføringsledning for vannforsyning i Beiarn kommune, opplyser Nordland... Les mer »
sykkel

VIDEO: Folkehelseuka 2020 arrangeres i Nordland

Folkehelseuka 2020 arrangeres i Nordland 7. – 13. september. Det er åttende året på rad Folkehelseuka arrangeres i Nordland. På tross av coroanasituasjonen som skaper en del utfordringer for årets markering blir mange aktiviteter og... Les mer »
bodø havn

Ny pendlerrute mellom Bodø og Inndyr åpnet

Fra 1. september ble den nye pendlerruta mellom Inndyr og Bodø satt i drift. Både ordfører i Gildeskål, Bjørn Magne Pedersen, og fylkesråd for for transport og infrastruktur Bent-Joacim Bentzen var med på åpningen. Minst... Les mer »
nav bodø

Nordland fylkeskommune og NAV Nordland sammen mot utenforskap

Fylkeskommunen og NAV Nordland inngår en samarbeidsavtale der målet er å få flest mulig innbyggere til å gjennomføre utdanning og komme seg i arbeid. – Vi klarer ikke å nå alle ungdommer som... Les mer »
fartsgrense

Førsteklassinger på skolevegen i Nordland – Senk farten!

Denne uken tar om lag 3000 førsteklassinger i Nordland i bruk skolevegen for første gang – med en oransje skolesekk, opplyser Nordland fylkeskommune. Nordland fylkes trafikksikkerhetsutvalg (NFTU) har siden 2006 delt ut... Les mer »
nav bodø

Opplæringstilbud for permitterte og ledige i Nordland

Har du gått i videregående opplæring og ikke fått vitnemål eller fagbrev så har Nordland fylkeskommune nå tilbud til deg hvis du er permittert eller utenfor arbeidslivet. Nordland fylkeskommune ønsker nå kontakt med... Les mer »
ferge

Nordland fylkeskommune: Nord-Solvær tilbake i ruteplanen

I det nye anbudet som starter opp 1. september 2020 var anløp av Nord-Solvær tatt ut av ruteplanen. Nå er den derimot tatt inn igjen for å imøtekomme innbyggerne, opplyser Nordland fylkeskommune.... Les mer »
Foto: Frankemann

Ny pendlerbåt Gildeskål – Bodø

En ny avtale mellom Nordland fylkeskommune og Gildeskål kommune knytter kommunen tettere til fylkeshovedstaden, og gir mulighet for dagpendling på en helt ny måte, opplyser Gildeskål kommune. – Her har Gildeskål kommune og... Les mer »
nordland fylke

Simon Johnsen (Ap) er ny fylkesvaraordfører i Nordland

Simon Johnsen fra Arbeiderpartiet ble mandag valgt til ny fylkesvaraordfører i Nordland. 24-åringen fra Leknes i Lofoten er den yngste fylkesvaraordføreren i Nordland gjennom tidene, og brenner spesielt for utdanning og jobben... Les mer »