Dusjtoalett ny trend i Norge

TECE

Interessen for dusjtoaletter er stor rundt om i Europa, og ikke minst i Asia. Nå ønsker TECE at flere nordmenn skal få øynene opp for de hygieniske toalettene, som med en varm dusj rengjør den besøkende etter hvert toalettbesøk.

Nå lanserer TECE sitt første dusjtoalett – TECEone – et rimelig vegghengt toalett med enkle funksjoner og et moderne design, som vil revolusjonere markedet for dusjtoaletter i Norge.

Det vegghengte dusjtoalettet TECEone har et moderne design som passer til de fleste bad. Funksjonene er enkle, med to knotter på siden kan du regulere vannmengden og temperaturen for en behagelig intimvask. Rengjøringsvinkelen og intensitet kan enkelt endres ved å bytte dusjhode. Dusjstangen rengjøres automatisk før og etter hver vask. 

Les også:  Advarer: Mildværet gir risiko for vannskader

TECEone utmerker seg mest ved brukervennligheten, men også fordi den ikke krever strøm. Temperaturen på vannet reguleres av en termostat som er direkte koblet til kald- og varmtvannsrørene.

– TECEone har vist seg å ha den beste rengjøringseffekten i en uavhengig test av flere forskjellige merker. Årsaken er at vannstrålen kan gjøres sterkere fordi den er direkte koblet til varmtvannsrøret i stedet for at vannet må varmes opp i toalettet. En smart teknologi som også betyr at produktet kan holde en lavere pris enn mange andre produkter, sier Geir Høivik Skjelseth, produktsjef i TECE.

Les også:  Coop vil gjøre det lettere for kunden å velge sunt brød

TECEone har et ergonomisk design, med et komfortabelt sete. I tillegg er det ingen spylekant, såkalt rimless, som gjør at toalettet er enkelt å rengjøre.

Lokket lukkes forsiktig med en selvdempende lukkemekanisme. TECEone installeres med innbygningssisterne fra TECE. Spesialmodellen TECElux har som tillegg en høydejusterbar toalettskål, som er et smart og praktisk alternativ for barnefamilier og eldre.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.