Kvartfinaler i FA-cupen på Viasat 4, Viasport og Viaplay

nent group viasat

Denne helgen avgjøres det hvem som går videre i den engelske FA-cupen, og får spille resten av turneringen på Wembley. Kampene sendes på Viasat 4, Viasport og Viaplay.

Fotballørdagen starter på Viasat 4 og Viaplay når Watford tar imot Crystal Palace på Vicarage Road. Deretter følger studiosending i forbindelse med kampen mellom Swansea og tabelltopp Manchester City. I studio sitter programleder Ørjan Bjørnstad sammen med Morten Langli og Ronny Deila. I England er både Jan Åge Fjørtoft og kommentator Roar Stokke.

Les også:  Hvilke land heier nordmenn på under fotball-EM?

Kveldens høydepunkt for mange blir Manchester United og Ole Gunnar Solskjær som gjester Wolverhampton. Den norske suksessmanageren har levert over all forventning, tross at laget gikk på sitt første serietap mot Arsenal i helgen. Nå venter en tøff oppgave på bortebane mot et sultent Wolverhampton. Kampen sendes på Viasport 1 og Viaplay.

Kvartfinalehelgen rundes av med Millwall – Brighton søndag, som sendes på Viasport 1 og Viaplay, etterfulgt av trekning til semifinalene.

Les også:  TV 2 Play sender resten av fotball-EM i HDR-kvalitet

Dag Sendestart Kamp Kanal
Lør 16. mars Kl. 13.15 Watford-Crystal Palace Viasat 4 og Viaplay
Lør 16. mars Kl. 18.20 Swansea-Man City Viasat 4 og Viaplay
Lør 16. mars Kl. 20.55 Wolverhampton-Man Utd Viasport 1 og Viaplay
Søn 17. mars Kl. 15.00 Millwall-Brighton Viasport 1 og Viaplay

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.