Norges idrettsforbund i dialog med Støre-regjeringen

Norges idrettsforbund

Norsk idrett er glade for at Anette Trettebergstuen nå overtar som ny kultur- og likestillingsminister. Idrettsforbundet kjenner Trettebergstuen som en god støttespiller for idrettssektoren gjennom sitt arbeid i Stortinget.

– Vi er veldig fornøyde med utnevnelsen av den nye kultur- og likestillingsministeren. Med Anette Trettebergstuen får vi en minister med solid politisk erfaring, tyngde i eget parti og en som har god kjennskap til og godt engasjement for idretten fra flere perioder på Stortinget, kommenterer idrettspresident Berit Kjøll.

Les også:  Svømming: NM kortbane åpnet med fem nye norske rekorder!

Norges idrettsforbund gratulerer også Gry Haugsbakken som ny statssekretær i Kulturdepartementet.

Idretten har allerede sendt en invitasjon til den nye kulturministeren om å delta på Idrettstinget til helgen. Det er også ønskelig med et snarlig møte med den nye politiske ledelsen i Kulturdepartementet for å presentere Norges idrettsforbund og noen av de viktige idrettspolitiske sakene vi jobber med.

Idrettsforbundet har også merket seg den nye regjeringens ønske om å gi frivillig sektor og idretten en viktig rolle i gjennomføringen av folkehelsetiltak.

Les også:  Historisk EM-bronse i Brazilian Jiu-Jitsu til Norge!

– Idrettsforbundet ser frem til en god dialog med helse- og omsorgsminister Ingvild Kjerkol om hvordan vi sammen kan styrke folkehelsearbeidet, uttaler Kjøll.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.