Foto: Bjørn Inge Bergestuen

Listhaug: – Regjeringen er bakpå i sikkerhetspolitikken

Torsdag holdt statsminister Støre sikkerhetspolitisk redegjørelse i Stortinget. Sylvi Listhaug mener redegjørelsen inneholdt lite nytt, og mener regjeringen er bakpå i håndteringen av russisk tilstedeværelse rundt kritisk norsk infrastruktur.  – De siste... Les mer »
nfk

Ber regjeringen bla opp for nye sykehus i Nord-Norge

Flere sykehus i Nord-Norge er overmodne for renovering eller å bli byttet ut med nybygg. Nå ber fylkesrådslederen i Nordland regjeringen om å stille med penger. På lista står blant andre de... Les mer »
sv

LESERINNLEGG: Kuttene vil ramme den nordnorske befolkningen!

Regjeringen har lagt frem forslag om å endre inntektssystemet til kommunene, og skuffelsen er stor over regjeringens manglende vilje til å styrke kommunene i dyrtiden. Av: Jitse Buitink, Fylkesleder Nordland SV. Inntektene... Les mer »
SMB Norge

SMB Norge: – Regjeringen tar ikke problemene i næringslivet på alvor

SMB Norge er bekymret for om regjeringen har tatt innover seg situasjonen i næringslivet. – Mange store bedrifter har nok gode tider, men hverdagsnæringslivet har utfordringer, og jeg er usikker på om... Les mer »
eiendom norge

Brenner med tiltak mot boligkrisen

Regjeringen Støre la i dag frem sitt forslag til revidert statsbudsjett for 2024. I tråd med budsjett-lekkasjene kommer det mer bevilgninger til Husbanken og mer penger til bygging av studentboliger. – Regjeringen... Les mer »
ys

Bevilger 118 millioner til Tolletaten: – Bra regjeringen er lydhøre

nylig ble det kjent at Tolletaten styrkes med 118 millioner kroner. – Det er bra regjeringen lytter til de svært tydelige signalene fra Norsk Tollerforbund og YS om en Tolletat i knestående,... Les mer »
Nærings- og fiskeridepartementet

Nye statsråder i Nærings- og fiskeridepartementet

Cecilie Myrseth (Ap) er utnevnt til næringsminister og Marianne Sivertsen Næss (Ap) er utnevnt til fiskeri- og havminister i statsråd 19. april. Cecilie Myrseth (39) kommer fra Troms og er utdannet psykolog.... Les mer »
bondegård

LESERINNLEGG: Regjeringa med «luftpenger» til landbruket

Landbruks- og Matdepartementet la den 8. mars 2024 fram melding til Stortinget med forslag til strategi for økt selvforsyning av jordbruksvarer og plan for opptrapping av inntektsmulighetene i landbruket. Regjeringen godkjente meldingen... Les mer »
skip transport

LESERINNLEGG: Tør regjeringspartiene støtte egne valgløfter?

Nettolønnsordningen er det fremste politiske tiltaket vi har for å sikre norske rederiers konkurransekraft i møte med utenlandske aktører. Av: stortingsrepresentant og næringspolitisk talsperson Sivert Bjørnstad (FrP). Norske rederier vil aldri kunne... Les mer »
frp

LESERINNLEGG: Aldri før har så mange spist så mye kake for så lite

Regjeringen har de siste ukene har reist rundt og spist kake for å feire at prosjekter fortsatt ligger inne i Nasjonal Transportplan (NTP). Av: Frank Sve, samferdselspolitisk talsmann, FrP. Problemet er at... Les mer »