norges idrettsforbund

Regjeringen foreslår forbedret strømstøtteordning for idretten

Regjeringen foreslår flere endringer i strømstøtteordningen både for husholdninger, landbruket, idretten og øvrig frivillighet som skal bidra til å gjøre ordningen mer forutsigbar og treffsikker. Det foreslås at utbetalingen av strømstøtte skal... Les mer »
håndball

Starter arbeid mot spiseforstyrrelser og kroppspress i idretten

Norges idrettsforbund har begynt arbeidet med en handlingsplan for en tryggere idrett, og for å forebygge kroppsmisnøye og spiseforstyrrelser. Idrettsforbundet har satt ned en arbeidsgruppe og utformet mandat for gruppens arbeid. Kultur-... Les mer »
Norges idrettsforbund

Disse vant priser på Idrettsgallaen 2023

Erling Braut Haaland fikk med seg både Utøvernes pris og Årets navn under Idrettsgallaen. Årets ildsjel gikk til Eira Weseth fra Hof IL, mens hedersprisen gikk til Marit Breivik. Dette er alle... Les mer »
Norges idrettsforbund

Idrettsgalla 2023: Her er de nominerte

Hovedjuryen for Idrettsgalla 2023 har nå avsluttet sitt arbeid, og under presenteres alle nominasjonene. Idrettsgallaen avvikles på Hamar lørdag 7. januar 2023, og sendes direkte på NRK1. – Året 2022 ble både et... Les mer »
norges idrettsforbund

326 idrettslag i Nordland får utbetalt 15,6 millioner kroner

Det blir nok en rekordstor utbetaling til idretten etter at Lotteri- og stiftelsestilsynet i dag offentliggjorde tildelingen av kompensasjon for vare- og tjenestemoms for regnskapsåret 2021. 326 idrettslag i Nordland får 15,6... Les mer »
norges idrettsforbund

Klar tale fra Idrettspresidenten: – Nå må norsk idrett åpne fullt og helt

– Tiden er moden for full gjenåpning for absolutt alle medlemmer av norsk idrett. Fra og med neste uke forventer vi ingen restriksjoner som begrenser mulighetene til å gjennomføre trening, kamper, turneringer... Les mer »
norges idrettsforbund

Idrettslag fikk halv million i økte strømregninger i november og desember!

Idrettslagenes strømkostnader var i gjennomsnitt to og en halv gang så store i november og desember 2021 som året før. Gjennomsnittlig kostnad er økt med 40 000 kroner disse to månedene, men... Les mer »
norges idrettsforbund

Regjeringen gir betydelige lettelser for idretten

Under torsdagens regjeringspressekonferanse kom det flere gode nyheter for idretten. Både barn, unge, voksne og toppidrettsutøvere får betydelige lettelser. – Idretten har i stor grad blitt lyttet til, med lettelser i tiltaksbyrden... Les mer »
Norges idrettsforbund

Maren Lundby ble Årets navn i norsk idrett

Idrettsgallaen 2022 ble en skikkelig festkveld, akkurat som bestilt. Maren Lundby ble stemt frem av det norske folk som Årets navn. Lørdag ble Idrettsgallaen arrangert i Oslo Spektrum, og tolv priser ga... Les mer »
Norges idrettsforbund

Vera Schnabel fra Bodø finalist for Årets ildsjel

Vera Schnabel fra Bodø, Terje Redtrøen fra Innlandet og Tor Helge Skretting fra Rogaland er plukket ut av juryen til å være de tre finalistene til den høythengende prisen Årets ildsjel. Hvem... Les mer »