norges idrettsforbund

Klar tale fra Idrettspresidenten: – Nå må norsk idrett åpne fullt og helt

– Tiden er moden for full gjenåpning for absolutt alle medlemmer av norsk idrett. Fra og med neste uke forventer vi ingen restriksjoner som begrenser mulighetene til å gjennomføre trening, kamper, turneringer... Les mer »
norges idrettsforbund

Idrettslag fikk halv million i økte strømregninger i november og desember!

Idrettslagenes strømkostnader var i gjennomsnitt to og en halv gang så store i november og desember 2021 som året før. Gjennomsnittlig kostnad er økt med 40 000 kroner disse to månedene, men... Les mer »
norges idrettsforbund

Regjeringen gir betydelige lettelser for idretten

Under torsdagens regjeringspressekonferanse kom det flere gode nyheter for idretten. Både barn, unge, voksne og toppidrettsutøvere får betydelige lettelser. – Idretten har i stor grad blitt lyttet til, med lettelser i tiltaksbyrden... Les mer »
Norges idrettsforbund

Maren Lundby ble Årets navn i norsk idrett

Idrettsgallaen 2022 ble en skikkelig festkveld, akkurat som bestilt. Maren Lundby ble stemt frem av det norske folk som Årets navn. Lørdag ble Idrettsgallaen arrangert i Oslo Spektrum, og tolv priser ga... Les mer »
Norges idrettsforbund

Vera Schnabel fra Bodø finalist for Årets ildsjel

Vera Schnabel fra Bodø, Terje Redtrøen fra Innlandet og Tor Helge Skretting fra Rogaland er plukket ut av juryen til å være de tre finalistene til den høythengende prisen Årets ildsjel. Hvem... Les mer »
Norges idrettsforbund

Idrettslag i Nordland får utbetalt 14 millioner kroner

Det blir rekordstor utbetaling til idretten etter at Lotteri- og stiftelsestilsynet i dag offentliggjorde tildelingen av kompensasjon for vare- og tjenestemoms for 2020. 317 idrettslag i Nordland får 14 millioner kroner. Totalt... Les mer »
Norges idrettsforbund

VIDEO: Vera Schnabel i Bodø fylkesvinner til prisen Årets ildsjel

Vera Schnabel er én av totalt 11 fylkesvinnere som kjemper om den gjeve prisen Årets ildsjel. Mandag ble hun overrasket av Astrid Uhrenholdt-Jacobsen. Prisen deles ut på Idrettsgallaen i Trondheim 8. januar.... Les mer »
Norges idrettsforbund

Tom Tvedt og Odvar Johan Jensen tildelt æresmedlemskap i Norges idrettsforbund

Tidligere idrettspresident Tom Tvedt og tidligere 2. visepresident i idrettsstyret, Oddvar Johan Jensen, ble tildelt Æresmedlemskap i Norges idrettsforbund under Idrettsting-middagen på Gardermoen 16. oktober. Æresmedlemskap er NIFs høyeste utmerkelse og kan... Les mer »
Norges idrettsforbund

Norges idrettsforbund i dialog med Støre-regjeringen

Norsk idrett er glade for at Anette Trettebergstuen nå overtar som ny kultur- og likestillingsminister. Idrettsforbundet kjenner Trettebergstuen som en god støttespiller for idrettssektoren gjennom sitt arbeid i Stortinget. – Vi er... Les mer »
norges idrettsforbund

Nå åpner breddeidretten

For første gang på 15 måneder kan breddeidrettsutøvere utøve idrett med kontakt, og idretten er endelig på vei tilbake til normalen. – Dette er en gledens dag, og jeg ønsker å rette... Les mer »