Vera Schnabel fra Bodø finalist for Årets ildsjel

Norges idrettsforbund

Vera Schnabel fra Bodø, Terje Redtrøen fra Innlandet og Tor Helge Skretting fra Rogaland er plukket ut av juryen til å være de tre finalistene til den høythengende prisen Årets ildsjel. Hvem som vinner avgjøres på Idrettsgallaen lørdag 8. desember.

I november overrasket Norges idrettsforbund og Norsk Tipping, og en rekke idrettskjendiser, 11 verdige fylkesvinnere til prisen Årets ildsjel. 

Nå har juryen for prisen Årets ildsjel jobbet iherdig med det som nærmest er en umulig oppgave – å finne frem til kun tre finalister.

Les også:  Terningkast 6: Lattergalla på Stormen skuffet ikke

Finalistene
Den første finalisten heter Terje Redtrøen og er fra Innlandet. Han representerer Tylldal IL og han har et spesiell forkjærlighet for allidrett, langrenn og vinteridrett generelt. 68-åringen vier mye av sin fritid, spesielt vinterstid, på dugnadsarbeid for idrettslaget og har vært aktiv løypekjører helt siden 1981!

Finalist nummer to er Vera Schnabel fra Bodø Bokseklubb. 45-åringen er både trener og styremedlem og i over 26 år har hun tilbragt 4-5 ettermiddager i uka i treningslokalet. I løpet av sin tid som ildsjel har hun trent tusenvis av Bodøs barn og ungdom.

Les også:  Historisk EM-bronse i Brazilian Jiu-Jitsu til Norge!

Tredje finalist er Tor Helge Skretting som er engasjert i Sola Cykleklubb. Rogalendingen på 67 år startet opp sykkelgruppen IL Havdur i 1975, og etablerte Sola Cykleklubb i 1990 hvor han har vært leder i flere tiår. I over 40 år har han jobbet utrettelig for sykkelsporten både lokalt, regionalt og nasjonalt.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.