MUSIKK: Inge Bremnes ute med låta «Torshov»

drabant

Inge Bremnes starter det nye tiåret med lekker og seig pop i form av «Torshov», som er ute nå. Singelen er også på hans kommende album.

Alle har vel hørt setningen «samme for meg, vi gjør det du vil», vel vitende om at den betyr noe helt annet. Man kan bli motløs av sånt. Det er det denne nye singelen fra Inge Bremnes handler om; utydelige folk som ikke klarer å si hva de vil, men likevel forventer at du skal forstå nøyaktig hva de ønsker.

Les også:  Åge Aleksandersen klar for avskjedsturné

– Det kan føles som bøker på bøker av tegn man helst skulle ha lest. Noen ganger er det kanskje best å få det på lydbok, forteller Inge.

«Torshov» følger forrige singel «Meire vi», og begge er med på Inges kommende album. Men de er også klare tegn på at det har skjedd en svært spennende og fengende forandring i hans musikalske uttrykk.

Les også:  Bjella slipper albumet "Nysetmåne"

– I produksjonen har vi denne gang gått inn for å understreke ønsket om noe enkelt, som en kontrast til vanskelighetene som kan oppstå når mennesker prøver å kommunisere, sier han.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.