Terningkast 6 for Orion Pizza i Bodø

orion pizza

Pizza regnes vel som den nye nasjonalretten i Norge, og slik er det også for folk i Bodø. Det er flere pizzarestauranter i Bodø å velge mellom, og en av dem er Orion Pizza og Restaurant i Bodø som ligger i Sjøgata.

Orion Pizza har drevet i Bodø i mange år, og er vel en av de eldste i byen. Det det er en jevn trafikk av folk på restauranten, så da må det vel være en årsak til at Orion Pizza er så populær.

Les også:  Arctic Race of Norway: Må ha over 100 løypevakter i Bodø

Og det er lett og forså hvorfor. Restauranten er ujålete, personalet hyggelige og serveringen rask. Men likevel gjensto spørsmålet – hvorfor er Orion sine pizzaer så populære? Det tok undertegnede å testet ut.

Det tok ikke undertegnede lang tid å forstå hvorfor. Pizzaen er stor, passe tykk og akkurat passe stekt. Men det som gjør at den er bedre enn mange andre er at det er rikelig med fyll på pizzaen.

Les også:  Eurovision Young Musicians 2024 i Bodø

Her manglet det ikke på noe. Og et ekstra pluss: sjampinjongen er fersk – ikke hermetisk. Ja, alle råvarene var tydelig ferske, og det merkes på smaken!

Pizzaen var en nytelse å spise, og det er dessuten avslappende å spise maten i en uformell og hyggelig atmosfære.

Testen av pizzaen på Orion Pizza og Restaurant i Bodø ender med terningkast 6. Er du sulten og har lyst på en stor og god pizza kan du trygt bestille her, de har også take-away og levering.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.