up

Tre tatt for råkjøring på Hunstad i Bodø

Utrykningspolitiet i Bodø melder at de har gjennomført laserkontroll på RV80 ved Hundstad i Bodø i 20-tiden onsdag kveld. Resultatet ble tre forenklede forelegg for overtredelse av fartsgrensen, høyeste måling 76 km/t... Les mer »
Statens vegvesen

Hålogalandsbrua på E6 nord for Narvik påført mindre skader etter stormen Frank

Flere av vibrasjonsdemperne på Hålogalandsbrua på E6 nord for Narvik ble helt eller delvis ødelagt av uværet Frank. Skadene har ingen betydning for styrken og bæreevnen til brua og det har ikke... Les mer »
vinter

Sjåfører i Nord-Norge har minst ulykker

Kjøredata fra om lag 30 000 bilister og 140 millioner kilometer gir et godt inntrykk av hvordan nordmenn kjørte i 2020. Sjåfører i Nord-Norge og de med asiatiske biler er tryggest bak... Les mer »
ambulanse

Trafikkulykke med tre biler i Mosjøen: Fire personer til legevakta

Politiet melder at det ved Helgeland Folkehøyskole i Mosjøen, gamle E6, har det vært ett trafikkuhell med tre biler involvert. Trafikkulykken skjedde i 11-tiden søndag. Nødetatene rykket ut til ulykkesstedet. Fire personer... Les mer »
vinter trafikk

Været skaper utfordringer for trafikken i nord

Vinterværet gir utfordringer for trafikken i flere landsdeler lørdag. Statens vegvesen oppfordrer alle som skal ut på vegene om å skaffe seg oversikt over kjøreforhold og eventuelle stengte veger før de legger... Les mer »
bil ratt speedometer

Trafikkulykke i Svolvær – Politiet mistenker promille

Politiet melder om en trafikkulykke ved Austvågøy, E10, ved Hammerstad Camping i Svolvær natt til søndag i 23-tiden. Nødetatene rykket ut. En bil hadde kjørt av veien, bilen har veltet og ligger... Les mer »
natt sentrum

Snø og såpeglatte rundkjøringer skaper utfordringer for bilistene

Høy fart, kveldsmørke og glatte veier gir krevende kjøreforhold for mange. Mange holder for høy fart inn mot rundkjøringen. Om vinteren kan dette bli en svært krevende og kostbar affære. Vinteren kan... Les mer »
tunnel

Trafikkuhell i Bodøtunellen

Politiet melder at en personbil har kjørt i tunellveggen i Bodøtunellen torsdag ettermiddag i 16-tiden. Det var kun sjåfør i bilen Det er ikke ikke meldt om personskade. Tunellen ble stengt, men... Les mer »
Statens vegvesen

Skredfare og glattere veier i deler av Nord-Norge

Vegtrafikksentralen advarer de reisende. I store deler av Nordland og søndre del av Troms forventes det mellom 35 og 40 centimeter snø, opplyser Statens vegvesen. Det blir kraftigere vind, og temperaturen skal... Les mer »
politi

E6 i Gratangen stengt etter lekkasje

Politiet melder om et trafikkuhell på E6 i Gratangen på grensen mellom Troms og Nordland, et vogntog mistet hengeren. Hengeren ligger på siden i grøfta og var lastet med maursyre. Trekkvognen sto... Les mer »