nfk

I gang med Ryggedalstunnelen

Maskiner og utstyr er på plass, og fra mandag 18. oktober 2021 starter arbeidene inne i Ryggedalstunnelen på fylkesveg 820 i Bø kommune, det blir kolonnetider fra mandag 18. oktober 2021 klokka... Les mer »
bil ratt speedometer

Vil ha ekstra midler til rassikring av fylkesvegene

Nasjonal Rassikringsgruppe er glad for at ny regjeringsplattform er tydelig på at det nå skal utarbeides en gjennomføringsplan for skredsikring på riks- og fylkesveger, sammen med fylkeskommunene. Det er også et stort... Les mer »
ratt subaru

NAF om hurtiglading for elbiler: – Bygg ut hovedstrekningene først

Den nye regjeringen har lovet minst én hurtiglader i hver kommune. NAF mener at det haster mer med E18 og E6 enn distriktene. Ett av regjeringens løfter om hurtiglading dreier seg om... Les mer »
nfk

Stenger veg på nordsida

Fylkesveg 834 blir stengt i fem timer på lørdag. Dette berører også buss- og ferjetrafikken.    På fylkesveg 834 nord for Bodø pågår det veg- og asfalteringsarbeider for tida. Lørdag 16. oktober... Les mer »
veier

Høstferie og snø – Få på vinterdekkene!

Mens store deler av Øst- og Sørlandet avslutter høstferien i helgen, starter den for mange andre. Det er ventet stor trafikk i dag og i helgen, og skal du til fjells bør... Les mer »
elg

Flest viltpåkjørsler om høsten: – En stor bekymring for folk i Distrikts-Norge

62 prosent i de mest spredtbygde strøkene oppgir at de er bekymret for viltpåkjørsler, viser en landsomfattende undersøkelse Kantar har utført for NAF. – Bedre vedlikehold og rydding av sideterreng er viktige... Les mer »
nfk

Ny trafikkomlegging i Mælen i Bodø

Arbeidene med det nye krysset i Mælen pågår for fullt, og i løpet av uka er det klart for en ny omlegging. Man stenger Nordstrandveien inn mot Burøyveien og det blir omkjøring via... Les mer »
veiarbeid

Fortsetter Bypakkeprosjekt i Hunstadringen og Hunstadveien

Bodø kommune melder at de nå fortsetter Bypakkeprosjekt i Hunstadringen og Hunstadveien ved Bypakke Bodø. – Den største forandringen gjøres i krysset mellom Hunstadringen og Hunstadveien. Her vil høydeforskjellene reduseres gjennom at... Les mer »
demokratene

LESERINNLEGG: Staten trenger ikke bompenger!

Det er et trist faktum at det nyvalgte Stortinget elsker bompenger, selv om enkelte partier i valgkampen prøvde å innbille velgerne noe helt annet. Av Vidar Kleppe, Demokratene Et av de verste... Les mer »
vinter trafikk

Dårlige lys på bilen kan skape farlige situasjoner – Slik sjekker du dem

Høsten nærmer seg, og dagene blir mørkere. Når høstregnet i tillegg begynner å komme, blir sikten når du er ute og kjører betraktelig dårligere. Da er det viktig å sørge for at du ikke har dårlige eller feiljusterte lys... Les mer »