ambulansebil

Kjørte i grøfta i Vestvågøy – Tre personer skadet

Politiet fikk en melding om at en personbil med fire personer har kjørt av veien, det gjalt Sennesvikveieen, FV 7730 i Vestvågøy natt til tirsdag i 24-tiden. Alle personer kom seg ut... Les mer »
brann

Brann på E6 i Vefsn

Politiet har fått en melding om brann i et kjøretøy ved Luktvatnet på E6 fredag morgen i 5-tiden. Det brant i en veivals tilknyttet veiarbeid. Brannvesenet har fått kontroll på brannen. Politiet... Les mer »
politi

Fyllekjørte i Lødingen – Tatt for HB-apparat

Politiet fikk en melding om en bil som har kjørt utfor veien i Lødingen torsdag morgen i 7-tiden. Fører fremsto som beruset. Bilfører tok med seg registreringsnummeret til bilen før han forlot.... Les mer »
vinter

Slik gjør du bilen klar for vinteren

Vinteren er på gang og da trenger bilen litt ekstra pleie for at du skal komme deg trygt rundt. – Med noen enkle grep får du en driftssikker bil i vinterhalvåret, sier... Les mer »
ambulansebil

Trafikkulykke i Ryggedalstunnelen

Politiet har fått en melding om trafikkulykke i Ryggedalstunnelen i 12-tiden onsdag, en bil skal være involvert. Nødetatene rykket ut til ulykkesstedet. Tunellen er nå stengt, og en person skal være skadet.... Les mer »
vinter trafikk

Ny undersøkelse: 8 av 10 bryter trafikkreglene

– At så mange bryter reglene skaper farlige situasjoner i trafikken hver eneste dag. 24 liv kunne vært spart i fjor. Det sier fagsjef på motor i Frende Forsikring, Roger Ytre-Hauge. Undersøkelsen... Les mer »
bomstasjon

LESERINNLEGG: Bare Demokratene sier et klart nei til bompenger

Det er et trist faktum at alle partiene som etter valget i september 2017, ble representert på Stortinget dessverre faktisk elsker bompenger, selv om de prøvde å innbille deg som velgere noe helt... Les mer »
vinter trafikk

Dette irriterer oss mest i trafikken

Over halvparten av oss irriterer oss aller mest når andre bilister ikke bruker blinklys, viser en fersk undersøkelse om bruk av billys som Infact har gjennomført for NAF. – Blinklysene bruker vi... Les mer »
nlf

Strengere vinterkrav for tunge kjøretøy

Nye regler for vinterdekk til tungbiler innføres fra 1. november. – Vi håper dette vil bidra til enda tryggere vinterveger, sier leder for utekontroll i Statens vegvesen, Kjetil Wigdel. NLF-direktør Geir A. Mo uttrykker... Les mer »
bil ratt speedometer

Trafikkuhell på Soløyvannsveien: Politiet advarer om glatt føre

Nødetatene rykket ut til trafikkuhell på Soløyvannsveien i Bodø i 22-tiden tirsdag kveld. En bil skal ha kjørt utfor veien det var to personer i bilen, ifølge politiet. Det var ingen personskader,... Les mer »