veiarbeid

Omkjøring i forbindelse med vedlikeholdsarbeid av Vold bru i Beiarn

I forbindelse med vedlikeholdsarbeid på Fv 7452 Vold bru, vil det bli bruk av den kommunale vegen KV39007 mellom Kvæl og Strand som omkjøringsvei, opplyser Beiarn kommune. I forbindelse med dette arbeidet... Les mer »
politibil

Trafikkulykke i Meløy: Kvinne i 20-årene skadet

Politiet fikk i torsdag kveld melding om en trafikkulykke ved Holandsfjorden i Meløy. Ett kjøretøy var involvert, bilen hadde havnet på taket. Fører i bilen var bevisst, og nødetatene rykket ut til... Les mer »
ambulansebil

Syklist i trafikkulykke i Bodø sentrum

Politiet fikk en melding om en trafikkulykke i Haakon IV gate mandag i 12-tiden. Det var en syklist som var skadd etter å ha veltet, og skadeomfanget var ukjent. Nødetatene rykket ut... Les mer »
politi

Kjørte av veien ved Hunstad – Mistanke om promille

Politiet rapporterer at en bil kjørte av veien ved Hunstad natt til søndag i 03-tiden. Bilføreren ble sjekket av ambulansepersonell. Bilfører ble fraktet til legevakten for videre undersøkelser. Det skal ha vært... Les mer »
tunnel

Tatt for råkjøring i Bodøtunellen

Utrykningspolitiet har målt en bilfører til en hastighet av 121 km/t i Bodøtunellen i 21-tiden fredag. Bilføreren var en mann i 20-årene. Førerkortet er tatt i beslag. Sak blir opprettet, melder Nordland... Les mer »
bil

Råkjørte i Bodøtunnelen – Tatt av sivilt politi

Politiet har stanset en bilfører som kjørte forbi en sivil politibil med veldig høy hastighet i Bodøtunnelen fredag i 14-tiden. På grunnlag av speedometer måling er det besluttet å ta beslag i... Les mer »
ambulansebil

Alvorlig trafikkulykke på Sortland: MC-fører til sykehus

Politiet rapporterer at nødetatene rykket ut til en trafikkulykke på Sortland. Det har vært et sammenstøt mellom bil og MC. Kollisjonen skjedde på Sortlandsbrua på Strand-siden i 13-tiden torsdag. MC-fører ble behandlet... Les mer »
veiarbeid

Ny E6 på Helgeland: Norgesrekord i veibygging

Ny E6 på Helgeland er ferdig ett år før tida. Prosjektlederen mener det aldri har blitt bygd så mye vei så fort i Norge før, ifølge NRK. I dag er 12 mil... Les mer »
mc

9 personer mistet livet i trafikken i august – Flest i Nordland

Til sammen har 27 personer omkommet på veiene i løpet av våre tre sommermåneder. Det er en flere enn i fjor. Så langt i år har 69 personer mistet livet, fire mer... Les mer »
Samferdselsdepartementet

Samferdselsministeren ber Statens vegvesen utrede strengere regulering av elsparkesykler

I dag gir samferdselsministeren Statens vegvesen i oppdrag å utrede egnede reguleringer og høringsforslag til forskriftsendringer etter vegtrafikklovgivningen som kan håndtere utfordringene knyttet til fremkommelighet og ulykker. – I utgangspunktet er små... Les mer »