live konsert

Lanserer egen Eurosong Radio

Det er Eurovision-feber i Norge og resten av Europa og nå lanseres en egen radiostasjon med bare musikk fra Eurovisionen, krydret med intervjuer med vinnere og deltakere i konkurransen. – Vi har... Les mer »
nrk

De gir oss 17. mai-festen på NRK

Det blir som alltid 17. mai-feiring fra hele landet når NRK rigger til sendinger på TV og radio på nasjonaldagen. Nadia Hasnaoui skal lede sendingen fra Slottsplassen i Oslo, slik hun har... Les mer »
Kristine bø

MUSIKK: Kristine Bø ute med låta «Trøsteklem»

Kristine Bø er en artist, låtskriver og produsent fra Trondheim som for tiden bor i Stockholm. Nå har hun sluppet ny musikk igjen og nå er hun ute med singelen «Trøsteklem». Denne gangen... Les mer »
kirken

Tradisjon med julaftengudstjeneste

Over hele landet inviterer kirken til gudstjenester på julaften. Mer enn 800.000 ønsker julegudstjenesten som en del av sin julefeiring. Hvert år arrangerer Den norske kirke nærmere 2300 gudstjenester på julaften. Ferske... Les mer »
nrk

Ny podkast på NRK: «Meininga med livet» med Live og Ronny

Ronny Brede Aase og Live Nelvik er hverandres foretrukne samtalepartner, og nå skal de jakte «Meininga med livet» i deres nye podkast i NRK Radio. – «Meininga med livet» er ein podkast... Les mer »
bauer

Kristian N. Rønning blir programleder for VG-lista Topp 40

Artisten og programlederen skal telle ned de 40 best likte låtene i Norge hver uke i det nye programmet på Radio Topp 40. – Jeg gleder meg både til å spille og... Les mer »
nrk

Disse leder Spellemann 2022

Yosef Woldemariam og Selma Ibrahim har fått det ærefylte oppdraget å lede jubileumssendingen av Spellemann lørdag 15. april. I år er det 50 år siden de første Spellemannprisene ble delt ut, år... Les mer »
nrk

Ramadan på NRK: Cengiz Al og Bahare Viken leder årets «Festen etter fasten»

Når høytiden id al-fitr igjen skal markeres på NRK, er det med ny programlederduo i spissen. Cengiz Al og Bahare Viken leder årets «Festen etter fasten» lørdag 22. april på NRK1 og... Les mer »
pr-operatørene

14. mars er biff og blowjob-dagen!

14. mars er det Biff og blowjob-dagen. Dagen ble skapt av radioverten Tom Birdsey i FNX Radio i 2002. Dagen ble introdusert som et motsvar til Valentinsdagen og har siden den gang... Les mer »
nrk

NRK Radio markerer kvinnedagen med musikk

Den internasjonale kvinnedagen 8. mars markeres på NRKs radiokanaler. På P1, P1+, P3 og P13 spilles det utelukkende kvinnelige artister fra morgen til kveld. – Som lytter er det nå heldigvis vanligere... Les mer »