nrk

Ny podkast på NRK: «Meininga med livet» med Live og Ronny

Ronny Brede Aase og Live Nelvik er hverandres foretrukne samtalepartner, og nå skal de jakte «Meininga med livet» i deres nye podkast i NRK Radio. – «Meininga med livet» er ein podkast... Les mer »
bauer

Kristian N. Rønning blir programleder for VG-lista Topp 40

Artisten og programlederen skal telle ned de 40 best likte låtene i Norge hver uke i det nye programmet på Radio Topp 40. – Jeg gleder meg både til å spille og... Les mer »
nrk

Disse leder Spellemann 2022

Yosef Woldemariam og Selma Ibrahim har fått det ærefylte oppdraget å lede jubileumssendingen av Spellemann lørdag 15. april. I år er det 50 år siden de første Spellemannprisene ble delt ut, år... Les mer »
nrk

Ramadan på NRK: Cengiz Al og Bahare Viken leder årets «Festen etter fasten»

Når høytiden id al-fitr igjen skal markeres på NRK, er det med ny programlederduo i spissen. Cengiz Al og Bahare Viken leder årets «Festen etter fasten» lørdag 22. april på NRK1 og... Les mer »
pr-operatørene

14. mars er biff og blowjob-dagen!

14. mars er det Biff og blowjob-dagen. Dagen ble skapt av radioverten Tom Birdsey i FNX Radio i 2002. Dagen ble introdusert som et motsvar til Valentinsdagen og har siden den gang... Les mer »
nrk

NRK Radio markerer kvinnedagen med musikk

Den internasjonale kvinnedagen 8. mars markeres på NRKs radiokanaler. På P1, P1+, P3 og P13 spilles det utelukkende kvinnelige artister fra morgen til kveld. – Som lytter er det nå heldigvis vanligere... Les mer »
Bauer Media

Juleradioen i gang – Tre måneder før julaften

Mens bladene på trærne er i ferd med å skifte farge, er årets første juleradio i gang med sine sendinger. – Ikke en dag for tidlig! sier programleder og juleentusiast Erin Skarstein.... Les mer »
avis media

Ny rapport fra Medietilsynet: Konsolideringen i avismarkedet fortsetter

De tre største konsernene kontrollerte 72,5 av det totale avisopplaget i Norge ved utgangen av 2021, viser en ny rapport fra Medietilsynet. Det er en økning på 0,5 prosentpoeng fra året før.... Les mer »
pride

Slik blir Pride på NRK

Humor fra Kevin Vågenes og Robert Stoltenberg, dokumentar om Kim Friele og Wenche Lowzow, og ikke minst direktesending fra Prideparaden. Det er noe av det NRK byr på i forbindelse med Pride... Les mer »
nrk

Silje Nordnes med ny podkast på NRK om kjærlighetssorg

Hva skjer i kroppen og hodet når man har kjærlighetssorg? Hvorfor gjør det så fryktelig vondt? Det ønsker Silje Nordnes å finne ut av i podkasten «Kjærlighetssorg». – Kjærligheten har jeg alltid... Les mer »