Bauer Media

Juleradioen i gang – Tre måneder før julaften

Mens bladene på trærne er i ferd med å skifte farge, er årets første juleradio i gang med sine sendinger. – Ikke en dag for tidlig! sier programleder og juleentusiast Erin Skarstein.... Les mer »
avis media

Ny rapport fra Medietilsynet: Konsolideringen i avismarkedet fortsetter

De tre største konsernene kontrollerte 72,5 av det totale avisopplaget i Norge ved utgangen av 2021, viser en ny rapport fra Medietilsynet. Det er en økning på 0,5 prosentpoeng fra året før.... Les mer »
pride

Slik blir Pride på NRK

Humor fra Kevin Vågenes og Robert Stoltenberg, dokumentar om Kim Friele og Wenche Lowzow, og ikke minst direktesending fra Prideparaden. Det er noe av det NRK byr på i forbindelse med Pride... Les mer »
nrk

Silje Nordnes med ny podkast på NRK om kjærlighetssorg

Hva skjer i kroppen og hodet når man har kjærlighetssorg? Hvorfor gjør det så fryktelig vondt? Det ønsker Silje Nordnes å finne ut av i podkasten «Kjærlighetssorg». – Kjærligheten har jeg alltid... Les mer »
nrk

Karsten og Tete blir med Adelina i «P3morgen»

Adelina Ibishi teamer opp med Karsten Blomvik fra «4ETG» og P3-profil Tete Lidbom for å lage Norges beste morgenradio for unge – nemlig «P3morgen». Tidligere i år ble det kjent at Martin... Les mer »
bauer Media

Thomas Numme lager Las Vegas-stemning på radio

Programlederen gjør comeback på radio med en ny serie om artistene som har formet showbyen. – Las Vegas er skapt for at folk skal tape penger, sier Thomas Numme om den gangen... Les mer »
musikk live

Spellemannuka er herved i gang – Tønes vant første prisen

Spellemann 2021 sendes på NRK1 fredag 22. april kl. 20.05. Slik som tidligere år vil det deles ut Spellemannpriser i noen av kategoriene i NRK sine kanaler i forkant av TV-sendingen. Mandag... Les mer »
radio vinyl

Finn Bjelke feirer påske med ekstrasendinger av Pop Quiz

– Påske er quiz-tid, sier Pop Quiz-general Finn Bjelke, som er godt i gang med å lage ekstra mange spørsmål til det populære radioprogrammet. Vanligvis sendes Finn Bjelkes Pop Quiz hver lørdag... Les mer »
musikk live

Brit Awards 2022 på norsk radio

Brit Awards, Englands årlige musikkprisutdeling, blir i år også sendt i på radio i Norge. Det er radiostasjonen Topp 40 som sender den prestisjetunge prisutdelingen på lufta. Topp 40 har fått de... Les mer »
nrk

Lytt til OL når du vil!

NRK Sport gir deg lyden av mesterskapets største øyeblikk fra årets vinterolympiade i Beijing. Fra torsdag 3. februar til søndag 20. februar kan du følge alle OL-øvelsene på øret akkurat der du... Les mer »