14. mars er biff og blowjob-dagen!

pr-operatørene

14. mars er det Biff og blowjob-dagen. Dagen ble skapt av radioverten Tom Birdsey i FNX Radio i 2002. Dagen ble introdusert som et motsvar til Valentinsdagen og har siden den gang vært “en greie”.

Men hvordan får man den perfekte feiringen og hva gjør man hvis partner ikke vil?

Det er opp til hver enkelt hvor mye de velger å feire denne dagen, men det er alltid kjekt med gode tips til hvordan man kan gjøre sugejobben best mulig både for den som mottar og den som gir. Sexolog Maria K. Ebbestad i Nytelse.no gir tips til feiringen:

Slik gir du en god blowjob:

1. Velg riktig stilling: – Han ligger på ryggen og du sitter mellom bena hans. Da har du mer kontroll på hvor dypt inn du vil ta han og han kan nyte mens han slapper av.

– Han står, partneren sitter på sengekanten (eller annet møbel i passende høyde). Det blir litt ekstra spennende for han og mye mer behagelig for deg! Og hendene er helt fri til å stimulere andre deler av kroppen hans. Ta et grep om rumpeballene, og lag store sirkler. Da stimulerer du anusområdet uten å være for direkte.

Les også:  15 millioner plastposer spart siden i sommer

– Han står, du ligger på kne foran han. Det er mer komfortabelt enn å ligge ved siden av han. Og han vil oppleve deg som litt mer underdanig noe som kan være tennende.

2. En fest for øynene: La lyset være på så han kan se hva du gjør. Gi han orkesterplass ved å ta håret opp i en strikk og hvis du er modig, se han i øynene

3. Forspill: Slikk deg nedover kroppen hans og til penis. Hopp fullstendig over den og kyss deg nedover langs lårene. Ert han, pirr han og vent med å gå rett på godsakene til han er helt sprekkeferdig.

4. Bruk hendene: Få håndbevegelsene under kontroll før du bruker munnen. Ikke trekk eller napp i forhuden, men håndter den så den glir opp og ned langs penishodet. Spytt på penis, fordi hvis den er tørr, er ingenting godt! Bruk alltid begge hendene. Den ene skal behandle penis, den andre området rundt. Kil testiklene, stryk området rundt. Eller brukt begge hendene på penis. Variasjon er spennende, og utrolig deilig.

Les også:  Datingekspertens fem beste tips til en god førjulsdate

5. Vått er godt: Før du setter kursen nedover, la det samle seg masse spytt i munnen din. Det kan også bli vanskelig å opprettholde fuktigheten underveis, så det er lurt å ha et glass vann i nærheten, eller bruke glidemiddel.

6. Dypt og mye tunge: Gå ned og slik som på kjærlighet på pinne. Et langt slikk fra roten og opp til hodet. Form så munnen til en «O» og smett munnen over ereksjonen hans i en bevegelse og ta han inn så dypt inn du klarer. Det skal være behagelig for deg også. Grip så rundt penisroten med en hånd mens du lar munnen gli opp og ned. Den grunnleggende håndbevegelsen er den samme: La hånden gli opp og ned, lukk den når du kommer til hodet. La tungen virvle rundt penishodet når du kommer dit. Lag litt vakum av og til.

Les også:  Ha det gøy på julebordet – Respekter andres grenser

7. Øk på i innspurten: På samme måte som med kvinner, er det viktig å holde en jevn rytme for å bygge opp spenningen. Men når han nærmer seg utløsningen, øk farten og trykket.

8. Finalen: Hvis du ikke vil avslutte med han i munnen din, bytt til samleie rett før det avgjørende øyeblikket. Ellers er det en mulighet å svelge. Men hvis du ikke ønsker det, kan du la han komme utover brystene dine, i hånden din eller over seg selv. Men hva enn du gjør. IKKE lag et nummer av det. Han skal ikke skamme seg for at han kommer.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.