Codan med ny bilbonusmodell: Bedre bilforsikring for familiene

refleks

Familier og andre som kjøper bil for første gang, er blant vinnerne når Codan Forsikring lanserer ny bilbonusmodell.

– ­Det er hard konkurranse om å tilby de beste bilforsikringene, og nå gir vi høyere startbonus til førstebilkjøpere og mindre bonustap til de som er ute for et uhell, sier Henrik Mathisen, direktør Privat i Codan Forsikring.

Førstebilkjøpere får 50 prosent i startbonus, mens det vanligste i markedet er 40 prosent. Bonusnedgangen endres til 5 prosent etter skade når bileieren har nådd 75 prosent i bonus, og 10 prosent ellers.

Les også:  NetOnNet: Tilbyr 10 års garanti på TVer!

Familiene i sentrum
Codans nye bilbonusmodell er gunstig for familiene, og særlig familier i etableringsfasen.

– Vi ser at det er mange nyetablerte familier som kjøper bil for første gang. Den nye bonusmodellen som hever startbonusen fra 40 til 50 prosent, er særlig gunstig for ferske familier, da det er mange nye utgifter som kommer samtidig, sier Mathisen.

Mindre bonusreduksjon til glede for alle
– I tillegg til at nyetablerte familier og andre førstebilkjøpere får en høyere startbonus, vil alle bileiere merke endringene i den nye bonusmodellen dersom man opplever å få en skade. Har du opparbeidet deg 75 prosent i bonus, og er ute for et uhell, mister du bare 5 prosent bonus, mot 15 prosent med gammel ordning. De med mindre enn 75 prosent bonus, får en reduksjon i bonusen på 10 prosent, mot 30 prosent med gammel ordning, sier Mathisen.

Les også:  Utvider sommersesongen for fergesambandet Andenes – Gryllefjord

Samme bonus på bil nummer to
– Vår Bilforsikring Pluss skal fortsette å ligge i markedets toppsjikt. Vi skal skille oss ut ved å garantere like gode vilkår som du hadde hos forrige forsikringsselskap (vilkårsgaranti). Familiesegmentet får gode dekninger gjennom uflaksforsikringen, mulighet for taxi til barnehage eller jobb hvis bilen stanser, og dekning for feil med elektronikken i bilen. Codan gir samme bonus på bil nummer to, hvis kunden har en bil som er forsikret hos oss og kjøper en til, sier Mathisen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.