nordvik

Nytt kontorhotell på Stormyra i Bodø

Nordvik-konsernet satser med nytt konsept på Stormyra i Bodø. Nordvik Eiendom leier ut cellekontorer med parkering, internett, kaffe og møterom inkludert. – Vi ser et økende behov for fleksibilitet i arbeidslivet, og... Les mer »
nordvik

Kjøper naboeiendommen til Bodø Storsenter

Nordvik Eiendom har inngått avtale om kjøp av Stormyrveien Eiendom AS som inneholder Stormyrveien 4-6 i Bodø.  Høsten 2020 overtok Nordvik Eiendom Bodø Storsenter på Stormyra. Nå har de også kjøpt naboeiendommen som ligger... Les mer »
Felleskjøpet

Felleskjøpet i Bodø feirer 125 års jubileum

En semitrailer drapert i grønt kjører Norge på langs når Felleskjøpet feirer 125 år. Fredag 24. september kommer festen til Bodø. Samvirket eid av 44.000 bønder ruller i september ut den store... Les mer »
nordvik

Nordvik Bilskade åpnet nytt bilskadesenter i Bodø

Nordvik AS satser på Bilskade og åpnet torsdag nytt bilskadesenter i bygget hvor Stormyra Karosseri AS holdt til i Olav 5 gate 104. Bilskade avdelingen til Nordvik på Stormyra er flyttet inn sammen... Les mer »
nordvik

Nordvik flytter inn i midlertidige lokaler på Stromyra

Allerede fra mandag 1. juli er Toyota på plass i nye midlertidige lokaler på Stormyra. Adressen vil fortsatt være den samme men bruktbiler flyttes ned i kjelleren på Nordvik-bygget og bruktbilhallen blir... Les mer »
matbutikk

Sier ja til mer handel på Stormyra i Bodø

Kommunal- og moderniseringsdepartementet godkjenner Bodøs kommuneplan som åpner for mer handel på Stormyra handelsområde. – Jeg mener at dette er en godt gjennomarbeidet plan fra Bodø kommunes side, sier kommunal- og moderniseringsminister... Les mer »
politi

Politiet: To bilkrasj i Bodø

Politiet i Bodø rapporterer om et trafikkuhell i Olav V gate fredag formiddag. To personbiler var involvert, men det var ingen personskade. Det skal ha vært brudd på vikeplikten. Politiet oppretter sak... Les mer »
nordvik

Nordvik kjøper Stormyra Karosseri

Nordvik Gruppen har hovedkontor i Bodø og består av 23 lokale bilforhandlere og -verksteder i Trøndelag, Nordland og Troms. Nå overtar konsernet bilskadeverkstedet til Stormyra Karosseri AS i Bodø: -Et viktig satsingsområde,... Les mer »
bil fart

To fartskontroller i Bodø: 6 tatt

Politiet har gjennomført to fartskontroller i Bodø i morgentimene tirsdag. Den første var ved Hunstad barneskole der to bilførere fikk fartsbot. Den andre fartskontrollen var ved Stormyra, der fikk fire bilførere fartsbot,... Les mer »
brann brannbil

Brann i institusjon på Stormyra: Flere evakuerte

Det oppstod en brann i en leilighet i institusjon på Stormyra fredag kveld. Politiet melder at evakuering av beoerne ble gjennomført. Nødetatene rykket ut til stedet. Brannen skal ha oppstått grunnet brann... Les mer »