posten

Posten øker antall utleveringssteder i Nordland

De siste to årene har Posten økt antallet utleveringssteder i Nordland med over 80 prosent, bare i løpet de nærmeste ukene blir det utplassert selvbetjente pakkebokser på 6 nye steder. Totalt kan... Les mer »
rema 1000

Dette er Årets Kjøpmann

Nils Martin Tidemann fra Røros og Kristoffer Norli Svarva fra Krøgenes er kåret til Årets kjøpmann i REMA 1000. Årets Kjøpmann ble kåret på det årlige Riksmøtet til REMA 1000 Norge, der... Les mer »
mills

Nå får du Mills Plantemajones i Bodø-butikkene

70 år etter at ikoniske Mills majones så dagens lys, kommer den grønne lillesøsteren ut i butikk. Den inneholder en spennende ingrediens! Denne uken lanseres Mills Plantemajones. Det er et grønt alternativ... Les mer »
rema 1000

REMA 1000 kutter prisene på alkoholfri drikke

I dag kutter myndighetene avgifter på alkoholfrie drikkevarer. Avgiftsreduksjonen gjelder brus, energi- og leskedrikker og saft. For eksempel vil kunder få et priskutt på cirka 12,50 kr på en 4-pakning med 1,5... Les mer »
dagligvarer

Norsk dagligvarekjede anerkjennes internasjonalt som verdens beste på dyrevelferd

REMA 1000 Norge anerkjennes som verdens ledende innen kyllingvelferd. Dagligvarekjeden som har i lang tid jobbet for dette har nå mottatt en internasjonal pris for sine fremskritt. Dyrevernsorganisasjon kaller REMA 1000 sine... Les mer »
korn mat bakeri

Helgeland Bakeri har akutt mangel på baker

Det er tydeligvis mangel på bakere i Salten for tiden. Helgeland Bakeri har akutt mangel på baker, opplyser selskapet på Facebook i dag. – Vi er en liten organisasjon og er helt... Les mer »
sponsor eventforeningen

Eliteserien i håndball blir REMA 1000-ligaen

REMA 1000 blir tittelsponsor for norsk håndballs øverste divisjon, og eliteserien i håndball blir dermed til REMA 1000-ligaen. Avtalen gjelder for både kvinner og menn de tre neste sesongene. REMA 1000 er... Les mer »
politi

Politiet: To bilkrasj i Bodø

Politiet i Bodø rapporterer om et trafikkuhell i Olav V gate fredag formiddag. To personbiler var involvert, men det var ingen personskade. Det skal ha vært brudd på vikeplikten. Politiet oppretter sak... Les mer »
rema 1000

Gode resultater for REMA 1000 i 2018

– 2018 har vært året der vi klatrer på mange måter. Vi vokser mest av dagligvarekjedene, noe som er et resultat av hardt arbeid og en enorm laginnsats fra alle i REMA... Les mer »
infinitum

Rema 1000 Stormyra best på pant i Bodø

Bodø-butikken Rema 1000 Stormyra fikk inn over 1 million bokser og flasker i panteautomaten i fjor. Det er mest i Bodø og tredje mest i hele Nordland.  Nordmenn er i verdenstoppen på... Les mer »