rema 1000

Roy-Johann fra Bodø er Årets talent 2024

Roy-Johann Eriksen Bjørsvik (22) fra REMA 1000 STORMYRA, er mottaker av utmerkelsen Årets Talent for 2024. Han er stemt frem av forelesere og deltakere ved REMA-skolens Talentprogram. Hvert år utdannes mellom 30-40... Les mer »
REMA 1000

Ny pristest: REMA 1000 er billigst igjen

Nettavisen har sjekket påskekurven og den billigste handelen gjør du hos REMA 1000. – Vi er kompromissløse på pris, og kunden skal være trygg på at de alltid får den billigste handlekurven... Les mer »
REMA 1000

REMA 1000 satser: – Vi fryser prisene på over 1000 varer

REMA 1000 går foran med et nytt og offensivt prisgrep på årets første dag. – Nå fryser vi prisene på over 1000 varer. Dette gir kundene forutsigbarhet og trygghet i en tid... Les mer »
ys

Storstreiken: Nytt streikeuttak i YS

Søndag morgen varslet YS om at en ny pulje medlemmer tas ut i en eventuell streik. Dette vil i så fall kunne føre til at blant annet Remas butikker ikke får påfyll... Les mer »
rema 1000

Fra butikkhyllene til håndballbanen – Har samlet inn 5 millioner

Har du lagt merke til at Sander Sagosen smiler til deg i brødhylla hos REMA 1000? Både engasjementet og grovbrødet er med å sikre like muligheter for alle på håndballbanen. I januar... Les mer »
posten

Posten øker antall utleveringssteder i Nordland

De siste to årene har Posten økt antallet utleveringssteder i Nordland med over 80 prosent, bare i løpet de nærmeste ukene blir det utplassert selvbetjente pakkebokser på 6 nye steder. Totalt kan... Les mer »
rema 1000

Dette er Årets Kjøpmann

Nils Martin Tidemann fra Røros og Kristoffer Norli Svarva fra Krøgenes er kåret til Årets kjøpmann i REMA 1000. Årets Kjøpmann ble kåret på det årlige Riksmøtet til REMA 1000 Norge, der... Les mer »
mills

Nå får du Mills Plantemajones i Bodø-butikkene

70 år etter at ikoniske Mills majones så dagens lys, kommer den grønne lillesøsteren ut i butikk. Den inneholder en spennende ingrediens! Denne uken lanseres Mills Plantemajones. Det er et grønt alternativ... Les mer »
rema 1000

REMA 1000 kutter prisene på alkoholfri drikke

I dag kutter myndighetene avgifter på alkoholfrie drikkevarer. Avgiftsreduksjonen gjelder brus, energi- og leskedrikker og saft. For eksempel vil kunder få et priskutt på cirka 12,50 kr på en 4-pakning med 1,5... Les mer »
dagligvarer

Norsk dagligvarekjede anerkjennes internasjonalt som verdens beste på dyrevelferd

REMA 1000 Norge anerkjennes som verdens ledende innen kyllingvelferd. Dagligvarekjeden som har i lang tid jobbet for dette har nå mottatt en internasjonal pris for sine fremskritt. Dyrevernsorganisasjon kaller REMA 1000 sine... Les mer »