Nå får du Mills Plantemajones i Bodø-butikkene

mills

70 år etter at ikoniske Mills majones så dagens lys, kommer den grønne lillesøsteren ut i butikk. Den inneholder en spennende ingrediens!

Denne uken lanseres Mills Plantemajones. Det er et grønt alternativ tilpasset veganere og alle andre som ønsker mer plantebasert mat.  

– Vi er veldig spente før lanseringen av Mills Plantemajones. Hos nykommeren er eggeplommene erstattet av kikert-lake for å få den gode konsistensen. Vi bruker store mengder kikerter i Plantego’-påleggene våre og det er flott å kunne ta i bruk laken også, sier produktsjef Marianne Braastad i Mills.  

Les også:  Valentines day: Nå kan du få hjerte-pizza hos Olivia i Bodø

I likhet med de tradisjonelle majonesproduktene ekte og lett har Mills Plantemajones en høy andel umettet fett, og passer derfor godt inn i et hjertevennlig kosthold. Bruksområdene vil også være de samme.  

– Plantemajonesen passer godt både på brødskiva, til reker og skalldyr, og som dressing eller i potetsalat. Den har scoret svært bra i smakstester, sier Braastad.  

Hun påpeker at Mills tradisjonelle majones og remulade inneholder kun norske eggeplommer fra frittgående høner, og er også et bærekraftig valg.  

Les også:  Bodø-ungdommer vil lage handlenett med nord-norske kraftgloser på

– Samtidig vet vi at flere ønsker grønne alternativer i butikken, for å spise både sunnere ogmer klimavennlig. 

Plantemajonesen blir klimanøytralt produsert ved Mills-fabrikkene i Drammen og Fredrikstad. I første omgang blir den å finne i Rema-butikkene. 

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.