70 år etter at ikoniske Mills majones så dagens lys, kommer den grønne lillesøsteren ut i butikk. Den inneholder en spennende ingrediens!
Denne uken lanseres Mills Plantemajones. Det er et grønt alternativ tilpasset veganere og alle andre som ønsker mer plantebasert mat.
– Vi er veldig spente før lanseringen av Mills Plantemajones. Hos nykommeren er eggeplommene erstattet av kikert-lake for å få den gode konsistensen. Vi bruker store mengder kikerter i Plantego’-påleggene våre og det er flott å kunne ta i bruk laken også, sier produktsjef Marianne Braastad i Mills.
I likhet med de tradisjonelle majonesproduktene ekte og lett har Mills Plantemajones en høy andel umettet fett, og passer derfor godt inn i et hjertevennlig kosthold. Bruksområdene vil også være de samme.
– Plantemajonesen passer godt både på brødskiva, til reker og skalldyr, og som dressing eller i potetsalat. Den har scoret svært bra i smakstester, sier Braastad.
Hun påpeker at Mills tradisjonelle majones og remulade inneholder kun norske eggeplommer fra frittgående høner, og er også et bærekraftig valg.
– Samtidig vet vi at flere ønsker grønne alternativer i butikken, for å spise både sunnere ogmer klimavennlig.
Plantemajonesen blir klimanøytralt produsert ved Mills-fabrikkene i Drammen og Fredrikstad. I første omgang blir den å finne i Rema-butikkene.