REMA 1000 kutter prisene på alkoholfri drikke

rema 1000

I dag kutter myndighetene avgifter på alkoholfrie drikkevarer. Avgiftsreduksjonen gjelder brus, energi- og leskedrikker og saft. For eksempel vil kunder få et priskutt på cirka 12,50 kr på en 4-pakning med 1,5 liter brus eller 3,20 kr på én flaske 1,5 liter solbærsirup.

– Lavere avgifter betyr at vi betaler mindre for varene, og kan gi lavere priser i butikk. Vi liker lavere priser, og ønsker å gi hele dette avgiftskuttet til kundene, sier Line Aarnes, Kategori og Innkjøpsdirektør for REMA 1000.

Les også:  Agurknytt: Agurktid hos REMA 1000

De nye prisene på alkoholfrie varer inkluderer en varslet prisøkning i samme periode fra produsenter på enkelte varer.

I påvente av det varslede kuttet på sukkeravgifter reduserte REMA 1000 prisene på sukkerfri Coca-Cola og Pepsi Max allerede mandag kveld, 28 juni.

I alle REMA 1000 butikker får du nå en 4-pakning 1,5 liter Coca-Cola uten sukker til kr 39,90 kr (+pant), og en 4-pakning 1,5 liter Pepsi Max til 49,90 kr (+pant).

Les også:  50 år med tekst under korken!

REMA 1000 vil samtidig gjøre det enklere for kundene å ta sunne og gode valg, for å bidra til at folkehelsen utvikler seg i en positiv retning.

– Vi fokuserer på å tilrettelegge for en sunnere hverdag og har kuttet priser på fersk frukt og grønt i Æ-appen vår, sier Aarnes.

Derfor får kundene alltid blant annet 10 prosent priskutt på fersk frukt, bær og grønnsaker gjennom appen Æ, slik at det blir merkbart rimeligere å legge de næringsrike varene i handlekurven.

Les også:  Agurknytt: Agurktid hos REMA 1000

REMA 1000 har i en årrekke samarbeidet med helsemyndighetene om å gjøre dagligvarer sunnere og har signert en intensjonsavtale for å gjøre det enklere for kundene å ta sunnere valg.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.