Nok en Grande-skandale: Nekter å svare media!

trine grande venstre

Det politiske Norge har vært plaget med flere Grande-skandaler, først kunne Bodøposten.no trykke nyheten om at Venstre-lederen kunne være innblandet i en sex-skandale, deretter eskalerte skandalen da Venstre nektet for at det var sant samtidig som vitner bekreftet åker-sexen med en gutt på bare 17 år.

Det var nettavisen Restett.no som først offentliggjorde ryktene som senere viste seg å være sanne og deretter ble brettet ut av VG, TV2, NRK, Nettavisen og omtrent alle andre store medier.

Les også:  Krever helsehjelp til barnevernsofre

Nylig kunne Resett og Bodøposten.no avsløre at den 17-årige gutten sammenlignet sexen med voldtekt. Denne nyheten har ikke blitt omtalt av andre medier i Norge.

Utrolig nok har det nå oppstått nok en skandale med Trine Skei Grande i sentrum.

En journalist i Resett.no spurte ministeren om en kommentar til en nyhetssak som omhandlet NRK. Sjokkerende nok sender kulturminister en epost til journalist Elisabeth Sjølie at hun nekter å svare!

Les også:  Full frifinnelse av Fosenaksjonistene

Det blir som om helseministeren nekter å svare på spørsmål fra et sykehus.

– Jeg kommenterer aldri noe fra Resett. Det er ikke et seriøst medium, skriver Trine Skei Grande til nettavisen.

Implikasjonene med dette svaret er alvorlige. Skal kulturministeren, som også har ansvaret for medier i Norge, sette seg selv som dommer over hvilke medier hun liker eller ikke liker og diskriminere medier, grunnet konsekvensene av hennes egne kritikkverdige handlinger?

Les også:  LESERINNLEGG: Bilistene skal piskes på plass

Foto: Venstre.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.