Dette er Årets Kjøpmann

rema 1000

Nils Martin Tidemann fra Røros og Kristoffer Norli Svarva fra Krøgenes er kåret til Årets kjøpmann i REMA 1000.

Årets Kjøpmann ble kåret på det årlige Riksmøtet til REMA 1000 Norge, der kjøpmenn, eiere, medarbeidere og leverandører samles. Prisen er en annerkjennelse av dyktig lederskap og god kultur, samtidig som kjøpmennene har levert sterke resultater.

– Prisen for Årets Kjøpmann henger høyt i vår organisasjon. Den løfter frem de som jobber godt og i tråd med verdiene våre hver eneste dag, og som alltid setter kunden først, sier administrerende direktør Tom Kristiansen hos REMA 1000 Norge.

Les også:  REMA 1000 har aldri solgt mer grillmat

Det er sterk konkurranse om prisen – til sammen er det over 650 kjøpmenn fra hele landet som vurderes til Årets Kjøpmann. Noen kjennetegn går imidlertid igjen blant årets to vinnere, for henholdsvis 2020 og 2021: de er dyktige ledere og har levert solide resultater gjennom en sterk forankring i REMA 1000 sine konsepter og kultur. 

– Vinnerne er respekterte forbilder og ledere i vår organisasjon. Du får virkelig lyst til å handle i deres butikker, og de har en ekstremt god serviceinnstilling overfor kundene, sier Kristiansen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.