REMA 1000 satser: – Vi fryser prisene på over 1000 varer

REMA 1000

REMA 1000 går foran med et nytt og offensivt prisgrep på årets første dag. – Nå fryser vi prisene på over 1000 varer. Dette gir kundene forutsigbarhet og trygghet i en tid hvor dette er ekstra viktig, sier salgs- og markedsdirektør i REMA 1000, Pia Mellbye.

Mange kan oppleve at det er vanskelig å starte det nye året etter en jul med mange utgifter, samtidig som januar også generelt er kjent for at mange ting blir dyrere. Derfor er REMA 1000 nå glade for å kunne fortelle at fra 1. januar og helt frem til påske kan prisene på over 1000 varer ikke gå opp, kun kuttes.

Les også:  Shell Sandnessjøen ble årets butikk!

I REMA 1000-butikker over hele landet vil kundene se prisfrys i hyllene og kjølediskene på alt fra kaffebønner til kokt skinke.

– Man skal alltid kunne stole på at man får markedets laveste priser i REMA 1000s butikker, og nå fryser vi prisen på en stor andel varer frem til mars, sier Mellbye.

REMA 1000 har gått foran, for å sikre dagligvarer av høy kvalitet til lavest pris i Norge.

Forretningsmodellen har alltid vært å selge store volum til lave priser.

Les også:  22. februar er andelslandbrukets dag!

– Vi kjøper inn stort, kutter prisene og tar det rett ut til kunde med lavere priser i hylla, sier Mellbye.

Hun forteller at REMA 1000 i sommer gjorde en viktig endring for å sikre raskere priskutt ut til kundene.

– Da dyrtiden traff oss alle og vi så at prisene fra leverandørene våre økte mer og raskere enn tidligere, gikk vi foran og avskaffet de såkalte prisvinduene, som i praksis var forhandlinger med leverandørene og prisjusteringer kun to ganger i året, sier Mellbye, som fortsetter:

– Nå forhandler vi hele året, og når vi får kutt i prisene inn til oss, kommer dette rett ut til kundene med en gang, gjennom lavere priser, sier Mellbye.

Les også:  Fiskeriministeren på klippfisk-frieri i Portugal

Også før jul tok REMA 1000 prisgrep. Da kuttet dagligvarekjeden prisene på et stort utvalg viktige julevarer tilsvarende halve momsen.

– Det er sluttsummen på kassalappen som teller. Julepriskuttet ble godt mottatt. Nå følger vi opp med prisfrys på over 1000 varer fra årets første dag, noe vi tror og håper at møter kundenes forventning til oss, også denne gangen, sier Mellbye.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.