Fra butikkhyllene til håndballbanen – Har samlet inn 5 millioner

rema 1000

Har du lagt merke til at Sander Sagosen smiler til deg i brødhylla hos REMA 1000? Både engasjementet og grovbrødet er med å sikre like muligheter for alle på håndballbanen.

I januar har vi heiet frem herrelandslaget mens de kjempet i håndball-VM. Men i håndballhaller rundt om i hele Norge har det i forbindelse med VM vært litt ekstra håndballfeber i disse dager, blant annet i den herlige REMA 1000 Hjerteligaen. Hjerteligaen er et tilrettelagt håndballtilbud til barn og unge med nedsatt funksjonsevne – og er et samarbeid mellom Norges Håndballforbund og REMA 1000, for å sikre idrettsglede for alle. 

Les også:  Hvilke land heier nordmenn på under fotball-EM?

Et av lagene i REMA 1000 Hjerteligaen er Miniheltene fra Kragerø, med trener og ildsjel Fredrik Brubakken i spissen. De som fulgte håndballherrene på 80- og 90-tallet vil også huske Brubakken som stødig landslagskeeper.

– REMA 1000 Hjerteligaen sikrer like muligheter for alle på håndballbanen. Her er samhold og mestring minst like viktig som antall mål. Hjerteligaen har lag over hele Norge fra Honningsvåg i nord til Kragerø i sør – men vi håper å se enda flere lag i Hjerteligaen i 2023, sier Brubakken.

En som har et stort engasjement og heier litt ekstra på spillerne i Hjerteligaen er håndballproffen og superspiller Sander Sagosen.

Les også:  Hvilke land heier nordmenn på under fotball-EM?

– Jeg heier på alle som driver med idrett, men hjertet mitt banker naturligvis ekstra for de 140. 000 håndballspillerne rundt om i Norge.  Det er fantastisk at man løfter håndball for barn og unge som trenger tilrettelagt idrett gjennom REMA 1000 Hjerteligaen. Dette beviser at håndball er for alle, sier Sagosen.

– Troen på enkeltmennesket er en viktig del av kulturen i REMA 1000, og dermed er inkludering en naturlig del av vår virksomhet både i hverdagen og på fritiden. Hjerteligaen er med på å sørge for like muligheter for alle, forteller sponsorsjef Vidar Riseth i REMA 1000.

Les også:  Hvilke land heier nordmenn på under fotball-EM?

REMA 1000 er svært stolt av å bidra inn i Hjerteligaen. I butikkhyllene finner man grovbrødet «Idrett for alle». For hvert solgte brød går én krone til nettopp Hjerteligaen. 

På denne måten har man de siste tre årene samlet inn svimlende 5 millioner kroner. 

– Jeg er stolt over å ha ansiktet mitt på et brød som hittil har gitt 5 millioner kroner til å tilgjengeliggjøre sporten jeg elsker for enda flere, sier Sagosen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.