Posten øker antall utleveringssteder i Nordland

posten

De siste to årene har Posten økt antallet utleveringssteder i Nordland med over 80 prosent, bare i løpet de nærmeste ukene blir det utplassert selvbetjente pakkebokser på 6 nye steder. Totalt kan Posten snart tilby 207 betjente og selvbetjente utleveringssteder i fylket. 

– Vi fortsetter å styrke vårt landsomfattende utleveringstilbud blant annet i Nordland. I tillegg til våre betjente utleveringssteder kan kundene nå hente pakker hele døgnet i våre selvbetjente pakkebokser som er utplassert 78 steder i fylket. Vi beveger oss snart inn i høysesong for pakkeforsendelser med Black Friday og jul, derfor er det veldig gledelig at vi kan tilby enda flere hentesteder lokalt i tiden framover, sier pressesjef Kenneth Tjønndal Pettersen i Posten.

Les også:  Dronebase på Andøya: – Et kjempeløft for forsvaret

Flest pakkebokser settes nå ut i Bodø og Sortland, men i Rognan som nå får pakkeboks har ikke tidligere hatt dette tilbudet. Det utelukkes heller ikke at det vil komme flere pakkebokser flere steder i Nordland før nyttår.

I starten av 2020 hadde Posten 114 utleveringssteder fordelt i fylket. Med utplasseringen av de nye pakkeboksene vil dette tallet økes til 207 utleveringssteder. En økning på over 80 prosent i løpet av de siste to årene. 

– Pakkebokser har blitt populære hentealternativer for våre kunder. Ved å bruke mobiltelefonen åpnes luken i pakkeboksen og kunder kan hente pakker hele døgnet. De er enkle å bruke og plassert der folk ferdes – for å gjøre det enklere for folk å få hverdagslogistikken til å gå opp, fortsetter Pettersen.

Les også:  Oppgraderer Steigentunnelen

Selv om det nå vil komme mange nye selvbetjente utleveringssteder i Nordland, er Posten fortsatt interessert i å utvide tilbudet framover.

– Utover de 6 nye stedene som nå får pakkebokser er vi alltid på utkikk etter nye lokasjoner. Er det noen som driver en butikk, leder et borettslag eller har en plass der de kunne tenke seg å sette opp en pakkeboks, så må de gjerne ta kontakt med oss i Posten, oppfordrer pressesjefen.

Les også:  Nordland skal samarbeide med Nedre Schlesien i Polen

Totalt har Posten plassert ut pakkebokser på 1.500 steder rundt omkring i landet.

– I tillegg til de selvbetjente pakkeboksene har vi også over 1.600 betjente utleveringssteder gjennom Post i Butikk og egne pakkeutleveringsenheter. Pakkeboksene er et viktig supplement for å sørge for et godt tilbud der folk bor, avslutter Pettersen.

Her kommer de nye pakkeboksene de neste ukene:

Bodø

  • Rema 1000, Gamle Riksvei 7 (Uke 41)
  • Coop Extra, Mørkvedsentret 17 (Uke 41)

Sortland

  • Sortland Storsenter, Strandgata 24/26 (Uke 40)
  • Kiwi, Kjempenhøy 7 (Uke 40)

Rognan

  • Coop Extra, Jernbanegata 12 (Uke 40)

Stokmarknes

  • Coop Prix, Markedsgata 3 (Uke 40)
Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.