veier

Tre leverandører videre i kampen om milliardprosjekt i nord

Tre leverandører er nå godkjent som tilbydere i konkurransen om å få bygge og drifte OPS-prosjektet E10 Hålogalandsvegen. – Dette er godt nytt og sikrer oss en god tilbudsprosess av høy kvalitet.... Les mer »
hålogaland lagmannsrett

Dømt til tre år og ni måneder etter dødsfall på Sortland

En 41 år gammel mann er dømt til tre år og ni måneders fengsel for å ha forvoldt Stig Anders Johansens død på Sortland i 2018, ifølge NTB. Mannen ble først dømt... Les mer »
zooca

Erna Solberg gratulerer Zooca på Sortland med verdens første raudåtefabrikk

Statsminister Erna Solberg var fredag på besøk på verdens første fabrikk for raudåte som starter produksjonen nå i august. Statsministeren sa hun var imponert over innovasjonskraften i næringen, og at den nye... Les mer »
nordvik

Toyota er Sortlands mest populære bilmerke i første halvår

Ingen andre bilmerker har solgt flere personbiler i Sortland så langt i år enn Toyota. Også nasjonalt er Toyota størst. Ferske tall for bilsalget i årets første halvår fra Opplysningsrådet for veitrafikken... Les mer »
politi

Alvorlig trafikkulykke på Sortland: Fire til sykehus

En bil med flere personer kjørte ut av veien ved Vikeidet på Sortland natt til lørdag i 3-tiden. Nødetatene rykket ut til stedet. Fire personer var involvert i ulykken, alle fire ble... Les mer »
brann

Brann i campingvogn på Sortland

Politiet fikk melding om en brann i en campingvogn på Sortland fredag i 6-tiden og at det var fare for spredning til bolighus. Alle i nærheten skal ha kommet seg ut og... Les mer »
nordvik

Toni Gjessing blir daglig leder på Toyota forhandleren Nordvik på Sortland

Toni Gjessing (46) kommer opprinnelig fra Ski, men flyttet til Melbu utenfor Sortland sammen med kone og barn i 2008. Han har utdannelse fra Handelshøyskolen BI hvor han studerte Internasjonal markedsføringsledelse. Toni... Les mer »
Statens vegvesen

Fem vil drifte riksvegene i Midtre Hålogaland smart og miljøvennlig

Fem entreprenører har meldt seg i konkurransen om å drifte riksvegene i Lofoten, Vesterålen og deler av Ofoten og Sør-Troms de neste fem årene. Presis Vegdrift AS leverte det laveste tilbudet. Midtre... Les mer »
politiet

Full mann på Sortland laget problemer

Politiet fikk en melding om ordensforstyrrelse utenfor Burger King på Sortland mandag i 21-tiden. Det skulle være snakk om en overstadig beruset person som laget problemer. En politipatrulje rykket ut til stedet.... Les mer »
ambulansebil

Trafikkulykke på Sortland – Tre personer hentet med ambulanse

Politiet rapporterer om en trafikkulykke på FV82 ved Steiro på Sortland natt til søndag i 24-tiden. En personbil har kjørt ut av veien og ligger på taket. Det var tre personer i... Les mer »