nordvik

Lexus Bodø utvider i Nordland

I 2020 åpnet Nordvik et nytt og moderne showrom for Lexus i Bodø. Nå utvider de tilbudet og tilbyr salg via Toyota forhandlerne sine fra Namsos til Harstad. Samarbeidet markeres med kundekveld... Les mer »
circle k amara

Nordlendinger har fylt denne koppen 18 millioner ganger

Siden den ble lansert i 2003 har «Koppen» til Circle K Norge blitt brukt anslagsvis 17,7 millioner ganger i Nordland.  Hvert år siden 2003 har Koppen-kundene til Circle K Norge og forløperen... Les mer »
politibil

Gruppevoldtekten i Vesterålen: Ingen av de siktede innvandrerne anker fengsling

Ingen av de fire afganerne som er siktet for gruppevoldtekten i Sortland har anket fengslingen, til tross for at samtlige begjærte seg løslatt, og ingen har innrømmet straffskyld, melder Document. En småbarnsmor... Les mer »
politiet

Fire menn siktet for voldtekt på Sortland: Politiet nekter å oppgi statsborgerskap

Fire menn er pågrepet og siktet for voldtekt på Sortland i Nordland. Politiet nekter å oppgi de siktedes statsborgerskap. – Det har ingen betydning for saken, sier politistasjonssjef Bjørn Følstad Larsen til... Les mer »
thon

Thon Hotels utvider i Norge med nytt partnerhotell i Vesterålen

Thon Partner Hotel Sortland i Vesterålen er nytt partnersamarbeid for Thon Hotels fra 1. mars 2023. Det nye partnerhotellet åpner 1. mars 2023 og ligger på Sortland i hjertet av Vesterålen og... Les mer »
pressenytt

Flere nordlendinger henter pakke på stasjon

I løpet av sju måneder har nordlendinger hentet nesten 5000 pakker på Circle K-stasjonene i fylket. Aller mest populært er tilbudet i Stokmarknes.  – Til tider har vi opptil 100 pakker i... Les mer »
posten

Posten øker antall utleveringssteder i Nordland

De siste to årene har Posten økt antallet utleveringssteder i Nordland med over 80 prosent, bare i løpet de nærmeste ukene blir det utplassert selvbetjente pakkebokser på 6 nye steder. Totalt kan... Les mer »
nettrakett

Omdømmeprogram skal løfte hele Nord-Norge

Nord-Norge er svært underkommunisert både lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Det må gjøres med godt og engasjerende innhold, i de kanalene hvor unge voksne er. Omdømmeprogrammet Lev i Nord-Norge ser nå dagens lys.... Les mer »
musikk barn

Gir unntak for musikklinja på Sortland

Fylkesråd for utdanning og kompetanse Elin Dahlseng Eide (Ap) har besluttet å starte opp musikklinja på Sortland videregående skole. -Etter gode samtaler med styreleder i Bodø 2024, Aili Keskitalo, har jeg kommet... Les mer »
nfk

Sortland blir GNIST-kommune

– Vi gratulerer Sortland kommune som er blitt valgt ut som GNIST-kommune for 2022 av blant andre Design og arkitektur Norge (DOGA) og Nordic Edge, sier fylkesråd for plan og næring Linda... Les mer »