nettrakett

Omdømmeprogram skal løfte hele Nord-Norge

Nord-Norge er svært underkommunisert både lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Det må gjøres med godt og engasjerende innhold, i de kanalene hvor unge voksne er. Omdømmeprogrammet Lev i Nord-Norge ser nå dagens lys.... Les mer »
musikk barn

Gir unntak for musikklinja på Sortland

Fylkesråd for utdanning og kompetanse Elin Dahlseng Eide (Ap) har besluttet å starte opp musikklinja på Sortland videregående skole. -Etter gode samtaler med styreleder i Bodø 2024, Aili Keskitalo, har jeg kommet... Les mer »
nfk

Sortland blir GNIST-kommune

– Vi gratulerer Sortland kommune som er blitt valgt ut som GNIST-kommune for 2022 av blant andre Design og arkitektur Norge (DOGA) og Nordic Edge, sier fylkesråd for plan og næring Linda... Les mer »
Nærings- og fiskeridepartementet

Fiskeri- og havministeren til Skreikonferansen på Myre

Fiskeri- og havminister Bjørnar Skjæran deltek på Skreikonferansen under Vesterålen Skreifestival torsdag 31. mars. I tillegg besøker Skjæran Kystvakta og ei rekke bedrifter på Myre, Sortland og Melbu. – Skal vi klare... Les mer »
pressenytt

Nordlandskommune vil ha innovasjonsforslag: Sortland vil vende seg tilbake mot havet

Med en dynamisk og bærekraftig sjøfront mot sundet ønsker Sortland å være et regionsenter for fremtiden. Nå skal lokale og nasjonale innovasjonsmiljøer hjelpe kommunen med å mobilisere alle gode krefter. Når fremtidens... Les mer »
HK-dir

Scandic Sortland skal styrke teamfølelsen med Kompetansepluss

Direktoratet for høyere utdanning og kompetanse deler ut 150 millioner kroner til 783 kurs gjennom ordningen Kompetansepluss. En av de som mottar midler gjennom årets tildeling i Kompetansepluss, er det nye hotellet Scandic... Les mer »
politi

Taxivold i Sortland

En beruset taxikunde er anmeldt etter at å ha tatt kvelertak på en sjåfør ved Sigerfjord i Sortland kommune, ifølge NRK. Den voldelige texikunden skal også ha ødelagt et speil og sparket... Les mer »
elg vinter

Flere elger påkjørt i Sortland

Bilførere i Versterålen bør passe seg for elger. Hele fire elger ble påkjørt i Sortland kommune på torsdag, opplyser Bladet Vesterålen. Jostein Holmeng som er viltforvalter i Sortland kommune mener fire påkjørsler på... Les mer »
Foto: Daniel DeNiazi

Båtbrann i Sortland: To personer reddet

Sortland brann og redning fikk lørdag formiddag i 11-tiden melding om en brann i en båt ved Blokken i Sortland. Brannen er nå slukket, ifølge NRK. Det var to personer ombord i... Les mer »
nfk

Foreslår to nye fylkesråder i Nordland

Fylkesrådsleder Tomas Norvoll foreslår Monika Sande fra Beiarn som ny fylkesråd for transport og infrastruktur, og Christian Torset fra Sortland som ny fylkesråd for kultur, klima og miljø. Monika Sande vil erstatte Bent... Les mer »