nordvik

Toyota er Sortlands mest populære bilmerke i første halvår

Ingen andre bilmerker har solgt flere personbiler i Sortland så langt i år enn Toyota. Også nasjonalt er Toyota størst. Ferske tall for bilsalget i årets første halvår fra Opplysningsrådet for veitrafikken... Les mer »
politi

Alvorlig trafikkulykke på Sortland: Fire til sykehus

En bil med flere personer kjørte ut av veien ved Vikeidet på Sortland natt til lørdag i 3-tiden. Nødetatene rykket ut til stedet. Fire personer var involvert i ulykken, alle fire ble... Les mer »
brann

Brann i campingvogn på Sortland

Politiet fikk melding om en brann i en campingvogn på Sortland fredag i 6-tiden og at det var fare for spredning til bolighus. Alle i nærheten skal ha kommet seg ut og... Les mer »
nordvik

Toni Gjessing blir daglig leder på Toyota forhandleren Nordvik på Sortland

Toni Gjessing (46) kommer opprinnelig fra Ski, men flyttet til Melbu utenfor Sortland sammen med kone og barn i 2008. Han har utdannelse fra Handelshøyskolen BI hvor han studerte Internasjonal markedsføringsledelse. Toni... Les mer »
Statens vegvesen

Fem vil drifte riksvegene i Midtre Hålogaland smart og miljøvennlig

Fem entreprenører har meldt seg i konkurransen om å drifte riksvegene i Lofoten, Vesterålen og deler av Ofoten og Sør-Troms de neste fem årene. Presis Vegdrift AS leverte det laveste tilbudet. Midtre... Les mer »
politiet

Full mann på Sortland laget problemer

Politiet fikk en melding om ordensforstyrrelse utenfor Burger King på Sortland mandag i 21-tiden. Det skulle være snakk om en overstadig beruset person som laget problemer. En politipatrulje rykket ut til stedet.... Les mer »
ambulansebil

Trafikkulykke på Sortland – Tre personer hentet med ambulanse

Politiet rapporterer om en trafikkulykke på FV82 ved Steiro på Sortland natt til søndag i 24-tiden. En personbil har kjørt ut av veien og ligger på taket. Det var tre personer i... Les mer »
ambulanse

Alvorlig trafikkulykke på Sortland: Tre personer skadet

Politiet rapporterer at helsepersonell og brannvesenet rykket ut til trafikkulykke på Sortland i 19-tiden torsdag kveld. Det av to kjøretøy involvert i ulykken. Den ene bilen har kjørt inn i den andre... Les mer »
politibil

Bilbrann på Sortland

Politiet fikk melding om en brann i et kjøretøy på Sortland i 20-tiden tirsdag kveld. Nødetatene rykket ut til brannstedet, melder politiet. Bilen ble nedbrent, men brannen ble slukket. Bilen står fremdeles... Les mer »
frivillighet norge

Turid fra Sortland finalist i den nasjonale Frivillighetsprisen 2020

Turid Abelsen fra Sortland er en av seks finalister til den nasjonale Frivillighetsprisen 2020. Nå kan du stemme på din favoritt. Vinneren vil motta 50.000 kroner fra Norsk Tipping til sitt formål.... Les mer »