coop

Halloween: Coop forventer gresskar-rekord

Årets gresskarsalg er godt i gang i Coops butikker, som forventer å sette rekord med over 800 tonn solgte gresskar til Halloween. I fjor solgte Coops dagligvarekjeder 640 tonn gresskar i forbindelse... Les mer »
posten

Posten øker antall utleveringssteder i Nordland

De siste to årene har Posten økt antallet utleveringssteder i Nordland med over 80 prosent, bare i løpet de nærmeste ukene blir det utplassert selvbetjente pakkebokser på 6 nye steder. Totalt kan... Les mer »
laks

Nordmenn spiser mindre fisk enn de selv tror

Fiskekonsumet i Norge har gått ned med over 10 prosent de siste syv årene. Det på tross av at tilgangen og kunnskapen om råvarer og oppskrifter er større enn noen gang. Nå... Les mer »
roser stell

Nå tredobler Coop blomstersalget

Både morsdag og Valentinsdagen nærmer seg, og Coops butikker forventer å selge blomster for 30 millioner kroner i løpet av uken. Dette er tre ganger så mye som på en vanlig uke.... Les mer »
coop norge

Rekordstort kjøpeutbytte hos Coop

Coops medeiere får i disse dager utbetalt nærmere 1,3 milliard kroner i kjøpeutbytte. I tillegg har medeierne fått kupong- og medlemskupprabatter som utgjør godt over én milliard kroner. Coops medeiere får dermed... Les mer »
gatelaget garn

Nå er Gatelagsgarnet i Coop-butikker i Bodø

Nå er «Gatelagsgarnet» ute i mange av Coops butikker. Kjøp det så kan du strikke deg noe varmt – samtidig som du bidrar til aktiviteten på gatelagene. Uansett pris, kr 2,50 av... Les mer »
coop

Arne Hjeltnes i ny lokalmatguide for Coop

Arne Hjeltnes har hendene på styret når Coop sender Norge på sykkeltur i jakten på lokale matopplevelser i verdensklasse. Konseptet «Verdt å tråkke til» ble nylig lansert på Matkanalen. – Dette er... Les mer »
coop

Coop tilbakekaller produkter etter spor av etylenoksid

Coop kaller tilbake flere produkter etter mulige spor av etylenoksid i krydderblanding benyttet i produktene. Coop har blitt informert om at krydderblandinger som er benyttet i produksjon av våre varer, kan inneholde... Les mer »
coop norge

2020 ble et rekordår for Coop i Norge

Nedstengingen av samfunnet ga en kraftig omsetningsøkning for Coop i Norge. Veksten er på 16,6 prosent for dagligvarer og hele 26,6 prosent for byggevarer. Det resulterte i et rekordstort kjøpeutbytte for Coops... Les mer »
røde roser

Morsdag og Valentinsdag gir dobbelt blomstersalg

I år faller morsdag og Valentinsdagen på samme dag, og Coops butikker forventer å selge blomster for 20 millioner kroner i løpet av uken. Dette er mer enn dobbelt så mye som... Les mer »