anima

– Coop selger turbokylling mot medlemmenes ønske

Dyrevernorganisasjonen Anima mener Coop-ledelsen må lytte til medlemmene og fjerne turbokylling fra butikkhyllene akkurat som Rema 1000 har gjort siden 2018. Over 7 av 10 Coop-medlemmer ønsker at Coop skal slutte å... Les mer »
korn mat bakeri

Coop vil gjøre det lettere for kunden å velge sunt brød

Basert på tilbakemeldinger fra kundene innfører Coop egen grovhetsmerking for å tydeliggjøre innholdet i brødene sine. – Vi ønsker å vise frem innholdet slik det faktisk er, så det ikke skal være... Les mer »
coop

Coop utbetaler rekordhøyt kjøpeutbytte til medlemmene

Coop-medlemmer har i disse dager fått utbetalt over 1,4 milliarder kroner i kjøpeutbytte. I tillegg har medlemmene fått kupong- og medlemskupprabatter som utgjør 1,4 milliarder kroner. Coop-medlemmene får dermed en rekordhøy samlet... Les mer »
coop

Extra lanserer massivt priskutt og avvikler pristak

Extra-sjef Håvard Jensen forventer at det nye året vil innebære lavere innkjøpspriser fra lavpriskjedens leverandører, og lover å sende besparelsen videre til kundene. Derfor avvikles dyrtid-grepet Pristak og prisene på over 150... Les mer »
coop

Halloween: Coop forventer gresskar-rekord

Årets gresskarsalg er godt i gang i Coops butikker, som forventer å sette rekord med over 800 tonn solgte gresskar til Halloween. I fjor solgte Coops dagligvarekjeder 640 tonn gresskar i forbindelse... Les mer »
posten

Posten øker antall utleveringssteder i Nordland

De siste to årene har Posten økt antallet utleveringssteder i Nordland med over 80 prosent, bare i løpet de nærmeste ukene blir det utplassert selvbetjente pakkebokser på 6 nye steder. Totalt kan... Les mer »
laks

Nordmenn spiser mindre fisk enn de selv tror

Fiskekonsumet i Norge har gått ned med over 10 prosent de siste syv årene. Det på tross av at tilgangen og kunnskapen om råvarer og oppskrifter er større enn noen gang. Nå... Les mer »
roser stell

Nå tredobler Coop blomstersalget

Både morsdag og Valentinsdagen nærmer seg, og Coops butikker forventer å selge blomster for 30 millioner kroner i løpet av uken. Dette er tre ganger så mye som på en vanlig uke.... Les mer »
coop norge

Rekordstort kjøpeutbytte hos Coop

Coops medeiere får i disse dager utbetalt nærmere 1,3 milliard kroner i kjøpeutbytte. I tillegg har medeierne fått kupong- og medlemskupprabatter som utgjør godt over én milliard kroner. Coops medeiere får dermed... Les mer »
gatelaget garn

Nå er Gatelagsgarnet i Coop-butikker i Bodø

Nå er «Gatelagsgarnet» ute i mange av Coops butikker. Kjøp det så kan du strikke deg noe varmt – samtidig som du bidrar til aktiviteten på gatelagene. Uansett pris, kr 2,50 av... Les mer »