Rekordstort kjøpeutbytte hos Coop

coop norge

Coops medeiere får i disse dager utbetalt nærmere 1,3 milliard kroner i kjøpeutbytte. I tillegg har medeierne fått kupong- og medlemskupprabatter som utgjør godt over én milliard kroner. Coops medeiere får dermed en samlet medlemsnytte på hele 2,5 milliarder kroner for 2021 – en økning på 4,2 prosent fra 2020, opplyser Pengenytt.no

Coops suksess i dagligvare- og byggmarkedet fortsatte gjennom 2021. Aldri før har Coop hatt flere medeiere og aldri før er det blitt betalt ut et større kjøpeutbytte enn for fjoråret.

Les også:  Utviklingen av landbaserte kasinoer i Norge

– I Coop er vi stolte over å være annerledes, spesielt når overskuddet i Samvirkelagene skal deles og medeierne får sitt kjøpeutbytte. Det jobbes kontinuerlig med å etablere nye medlemsfordeler og forbedre eksisterende fordeler og samarbeidsavtaler for å maksimere medeiernytte. Medlemsfordelene er med på å gi våre lojale kunder svært gode og relevante tilbud, sier Geir Inge Stokke, konsernsjef i Coop Norge SA.

Les også:  Nå kommer Freia Smil som iskrem i Bodø-butikkene

Les hele saken her.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.