Nå er Gatelagsgarnet i Coop-butikker i Bodø

gatelaget garn

Nå er «Gatelagsgarnet» ute i mange av Coops butikker. Kjøp det så kan du strikke deg noe varmt – samtidig som du bidrar til aktiviteten på gatelagene.

Uansett pris, kr 2,50 av hvert nøste til Fotballstiftelsen og gatelagsaktiviteten. Det gjør at hvert nøste bidrar til god aktivitet for mennesker med rusrelaterte utfordringer.

Fotballstiftelsen organiserer nå 27 Gatelag gjennom norske toppklubber. Nye er under planlegging. Rundt 750 spillere med rusrelaterte utfordringer var registrert på treninger det siste året, og Fotballstiftelsen leverer 4.000 rusfrie timer hver eneste uke. 

Les også:  St. Eystein skole i Bodø feirer 20 år!

Aktiviteten åpner for muligheter, og blir for mange starten på varig endring. For gatelagenes mål er ikke bare et bedre liv med mindre rus, men å skape gode liv å være rusfri i.

I 2020 kom 52 gatelagsspillere ut i lønnet jobb, 34 begynte på skole / utdanning og 44 i arbeidstreningsporsjekter i og rundt klubbene. Totalt har over 350 spillere begynt i jobb eller skole siden Fotballstiftelsen ble etablert i 2015.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.