VIDEO: Leona Griffin ute med «Complicated» musikkvideo

stealth

Leona Griffin er helt unik, en rå artist med en fantastisk vokal, og dette allerede som 16 åring! Leona slapp sin debutsingel «Complicated» i Januar 2019, og følger nå opp med ny musikkvideo. Låta ble godt mottatt av Spotify, med listing i innland og utland. Den ble også spillelistet på NRK MP3.

Nå tar Leona fansen med tilbake til 70-tallet i en video som formidler en økende desperasjon i et komplisert forhold. Musikkvideoen ble filmet i Bucuresti med crewet NGM Creative. Tanken bak videoen er å ta seerne med tilbake til en 70-talls setting, og følelsen av å sitte fast i egne følelser.

Les også:  Fastelavnssøndag: Flere arrangement i kirkene i Bodø

Det lange håret symboliserer røttene som fanger henne i desperasjon. Dekorasjonene rundt forsvinner gjennom videoen, og representerer at hun mister deler av seg selv i forholdet. Teksten og budskapet i låta fremstilles på en lengtende og quirky måte.

Leona Griffin har skrevet låta helt på egenhånd, og dukket opp med denne i sin første session i studio. Det var vanskelig å ikke falle for en 16-åring som både skriver og synger som om hun ikke har gjort annet. Med Mats Genc Koray og Ketil Schei på produksjonen, er låta en moderne urban pop produksjon, med Leonas vokal og mye attitude.

Les også:  VIDEO: Gjennomslag i løsmassetunnelen på Helgeland

Teksten beskriver et komplisert forhold, og følelsen av å savne noen hver sekund, derav setningen «I only miss you when I´m breathing.» Låta er den første i en rekke låter som kommer ut i 2019, og man kan forvente god musikk fra Leona Griffin framover!

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.