Tett på norske finanskjendiser i «Bare business»

tv2

Nylig hadde økonomiprogrammet «Bare business» premiere på TV 2 Nyhetskanalen. Her skal programleder Cathrine Graff komme tettere på gründere og toppene i norsk næringsliv.

Første gjest i det ukentlige samtaleprogrammet var Rema 1000-direktør og forretningsmann Ole Robert Reitan.

I programmet skal gjestene bli utfordret på temaer de kanskje ikke tenker på hver dag. Hvordan ser de på tiden framover? Hva i økonomien og deres bransjer bekymrer dem, og hva ser positivt ut? Hvilke beslutninger i karrieren angrer de på – og hvem er deres forbilder?

Les også:  Pride-sjokk i sosiale medier for Gjensidige

Samtalen skal også bygges rundt gjesten, han eller hennes bakgrunn og det som er aktuelt i vedkommendes bransje. I tillegg vil de få prate om tema som engasjerer dem, enten det er norsk skattepolitikk, konkurransen i markedet, globale aktører, lederlønninger, muligheter for gründere, bærekraftig industri, oljefondet eller amerikansk politikk. 

Nyhetsredaktør Karianne Solbrække forteller at dette er et område TV 2 Nyhetene vil fortsette å satse på. 

–  Økonomi- og næringslivsstoff er noe vi ser engasjerer både seere og lesere, og er et journalistisk område TV 2 har satset på lenge. Vi har hatt «Økonominyhetene» i over 12 år – og nå trapper vi opp satsingen med «Bare business». Vi satser på de mest kjente og spennende navnene som gjester, profiler og ledere i norsk næringsliv som alle kjenner til og som vi er nysgjerrige på, sier Solbrække.

Les også:  Senja Caravan vant nasjonal Hertz kåring

Programleder Cathrine Graff har jobbet som næringslivsjournalist i TV 2 i en årrekke. Programmet «Bare business» var Graffs egen idé ifølge nyhetsredaktøren:

– Cathrine Graff er en av TV 2s mest erfarne og dyktige næringslivsjournalister. «Bare business» er hennes egen idé. Vi syns det var en glimrende programidé for å vise at TV 2 Nyhetene satser også på dette området. 

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.