Svært godt julesalg for Nortura

mat

Julen er Norturas viktigste og mest hektiske sesong. Store volum skal ut i løpet av kort tid og produktene må være av topp kvalitet når årets viktigste måltid står for tur.

– Det er sterkt med en vekst på 4,6 prosent på et allerede høyt volum. At vi sammen klarer å levere så mye kvalitetsjulemat som betyr så mye for handel og forbruker, er en skikkelig lagseier, sier Sortiment og driftsdirektør i Nortura, Sigbjørn Palm.

Les også:  Streiken i Mattilsynet: – En potensiell tragedie

I november lanserte Nortura for første gang ferdigretter med julemat fra Gilde. Produktene ble tatt godt imot og det er tydelig at mange har kost seg med ribbe og pinnekjøtt på 1-2-3 i en hektisk førjulstid. Men det er de tradisjonsrike juleproduktene som drar volumveksten. 

– Vi har god vekst på ribbe og kalkun, i tillegg øker salget av fenalår, pinnekjøtt, medisterkaker og sylte. De nye ferdigrettene fra Gilde var med på å øke vårt totale salg av ferdigmat, sier Palm.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.