MUSIKK: Ylva slipper låta «From Me To You»

ylva

Sørlandsjenta med den kraftfulle stemmen følger opp «Grow Up» og «Come Get Your Boyfriend» med en splitter ny kjærlighetslåt inspirert av et tungt brudd:

– From Me To You er en sang jeg skrev da jeg hadde skikkelig hjertesorg. Jeg fikk ikke sove fordi jeg tenkte så mye på alt som hadde skjedd. Imens jeg lå tårevåt på en hotellseng i Stockholm skrev jeg hele sangen, og tok den med i studio dagen etter for å gjøre den ferdig. Jeg er så glad for at låten endelig er ute. Jeg har delt mye av meg selv og håper andre som har eller går gjennom lignende finner trøst og styrke i denne sangen.

Les også:  MUSIKK: Richard Hawley slipper låta "Two For His Heels"

Låten er produsert av fremadstormende Feels og Jonas Boesby. Ylva har samarbeidet med en rekke produsenter og låtskrivere de siste årene, og katalogen hennes har passert 15 millioner lyttestreams i løpet av hennes korte karriere så langt.

Hun har også rukket å gjøre en rekke fine samarbeid med norske artister; som «Too Late To Love Me» med Sonny Alven og nå sist med Unge Ferrari sin hitsingel «Bagasje» – et samarbeid som også resulterte i mange store gjesteopptredener samt support-turne i Norge.

Les også:  Ny bok: Matoma – aldri god nok

Ylva var med i begge sesongene av Generasjon Z på TV2 og Sumo, den nyeste sesongen ble sendt på TV i høst.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.