MUSIKK: Deep Purple ute med låta «7 and 7 Is»

playground

Bare femten måneder etter forrige slipp overrasker legendene i Deep Purple med nytt materiale, 26. november slipper de albumet «Turning To Crime».

For første gang i bandets snart 50 år lange karriere har Deep Purple valgt å slippe en skive som helt og holdent består av tolkninger av ande artisters låter. Her tolkes både Bob Dylan, Fleetwood Mac, Cream, The Yardbirds og Bob Seger System.

Les også:  Hanne Sørvaag feirer 25 år som plateartist

Veteranene har med sine tre siste album «Now What?!», «InFinite» og «Whoosh!» lyktes med kunststykket å nå førsteplass på albumlisten i Tyskland, og har hatt stor suksess i både Storbritannia og Norden. Albumet «Turning To Crime» er produsert av Bob Ezrin som de siste årene har vært bandets husprodusent, og som blant annet har Alice Cooper, Pink Floyd og Lou Reed på sin merittliste.

Nå er singelen «7 and 7 Is» ute, med utspring i en låt av «Love» fra 1986. Deep Purple har gjort den til sin egen og gjør det tydelig at ingenting annet høres ut som Deep Purple.

Les også:  Ny undersøkelse: 1 av 3 unge bryr seg ikke om ulovlig strømming
Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.