MUSIKK: Magne Furuholmen ute med låta «The Light We Lost»

drabant

I dag slipper Magne Furuholmen singelen «The Light We Lost». Denne gangen handler det om å forsone seg med forandring, og om å slippe taket i den hvite sorgen. Sorgen over alt det man ikke fikk.

«The Light We Lost» er årets andre singel fra Furuholmen, og følger «This Is Now America», som ble hyllet av Coldplay i sosiale medier, der de skrev «A great song by one of our heroes».

Les også:  Hanne Mjøen ute med EPen "Fall in Love / Apart"

Ifølge Furuholmen selv er «The Light We Lost» en oppfordring til å ikke la selvmedlidenhet få lov til å bli en rustning mot sårbarheten, men heller se poesien i alt det tapte og omfavne det bittersøte uten å dyrke det.

Vi kan også med glede melde at dette er den andre singelen fra Furuholmens nye soloalbum, «White Xmas Lies».

– «The Light We Lost» ble, i likhet med resten av de 15 original-låtene på denne kommende juleplata, ironisk nok skrevet i løpet av sommer-turnéen med a-ha i 2018, forteller han.

Les også:  Nordlendinger trenger julemusikk: I år blir julestemningen ekstra viktig

– Tanken var å redefinere hva en juleplate kunne tenkes å inneholde – og frigjøre juleplate-konseptet fra kitchy koselåter. Jul er også en tid for å oppsummere, bearbeide, og akseptere de mer problematiske og smertefulle opplevelsene i året som gikk, for dermed å kanskje kunne se fremover med klarere, åpnere øyne med nytt håp og forsterket mot – ikke bare la seg dopes ned på tømte ritualer og materiell overflod.

Les også:  VIDEO: Center of the Universe ute med låta "2022"

«White Xmas Lies» er ute på Drabant Music 25. oktober.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.