Nordland fylkeskommune åpnet nytt kontor i Sandnessjøen

nfk

Fylkesadministrasjonen har etablert seg i Sandnessjøen, i Petro næringshage på Horvnes. Nordland fylkeskommune leier seks kontorer med en kapasitet på inntil 9 personer.

– I dag er det fire ansatte som vil ha sine faste arbeidsplasser her, men vi har en ambisjon om ytterligere vekst i Sandnessjøen, sier fylkesråd for transport og infrastruktur, Monika Sande.

Åpningen ble nylig markert med kake og kaffe, der også Alstahaug kommune stilte med med ordfører Peter Talseth og kommunal- og næringssjef Stig-Gøran Olsen.

Les også:  MK Faxsen får over en halv million kroner i støtte fra Kulturminnefondet

– Det er ikke hver dag at Nordland fylkeskommune etablerer nytt kontor for administrasjonen, og vi setter stor pris på at Nordland fylkeskommune nå kommer til Sandnessjøen, sier ordfører Talseth.

Med på åpningsmarkeringen var representant for Helgelandsbase AS, Herold Paul Zahl i tillegg til fylkesdirektør Odd Inge Bardal og de ansatte som skal ha sin nye kontorplass i Sandnessjøen.

– Foreløpig er det ansatte ved avdeling for Transport og infrastruktur som får sitt tilholdssted her, men vi skal ikke utelukke at også andre avdelinger i fylkesadministrasjonen kan få ansatte i Sandnessjøen, understreker fylkesdirektør Bardal.

Les også:  Oppgraderer Steigentunnelen

Fylkesråd Sande mener det er naturlig for Nordland fylkeskommune å ansette de beste og mest kvalifiserte menneskene til enhver jobb.

– Nettopp av den grunn er det viktig at vi får lagt til rette for at folk i hele fylket kan søke på stillinger hos oss, og kan fortsette å bo der de ønsker, avslutter fylkesråd Monika Sande.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.