Elton John tar farvel med to konserter i Oslo

scandic live nation

Elton John legger til 16 konserter i Europa på sin avskjedsturné i 2020. Nå kan fans glede seg til to fantastiske kvelder med legenden på Telenor Arena 26. og 27. september.

Farewell Yellow Brick Road startet i USA for over ett år siden, og har blitt hyllet av både kritikere og fans. På den tre år lange turnéen gjennomfører Elton John mer enn 350 konserter på 5 kontinenter, før den avsluttes i 2021. I sommer var vi så heldige å få besøk av veteranen i Bergen, en konsert VG ga terningkast 5. Dette er superstjernens siste turné noensinne, som markerer slutten på et halvt århundre på veien. Legenden tar med denne produksjonen med seg fansen på en musikalsk og svært visuell reise gjennom sin 50 år lang karriere. 

– Etter over 36 år med samarbeid er det både en glede og med litt vemod at vi ønsker Elton John velkommen tilbake for hans siste 2 konserter i Norge og Oslo! Han leverte et fyrverkeri av et show i Bergen før sommeren og vi gleder oss til å oppleve det igjen i Telenor Arena, høsten 2020, sier Rune Lem, Senior Promoter i Live Nation Norge. 

Elton John er en av de mestselgende soloartistene gjennom tidene, med 1 diamant, 38 platina eller multi-platina og 26 gullalbum, over 50 topp 40-hits og mer enn 300 millioner solgte plater verden over. Han har også rekorden for den mest solgte singelen gjennom tidene, med «Candle in the Wind 1997».

Elton John har fått en rekke utmerkelser og priser, blant annet 6 GRAMMY (inkludert GRAMMY Legend award), Tony, Oscar og BRIT Award. Han er innlemmet i Rock and Roll Hall of Fame og Songwriters Hall of Fame, har mottatt Kennedy Center Honor, Legend of Live Award, 13 Ivor Novello Awards, samt blitt utnevnt til ridder av dronning Elizabeth II for sitt musikalske bidrag og veldedige arbeid. 

I 2019 kom den kritikerroste musikalfilmen «Rocketman», basert på hans liv, som har gjort det bra på kino over hele verden.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.