bolig blokk leilighet

Eksperter slår bolig-alarm i Oslo

Boligprisene steg med 10,5 prosent i 2021 hele landet, sett under ett for alle boligtyper. Boligprisene steg i alle deler av landet, for alle boligtyper. Priveksten endte godt over lønnsøkningen. Vi må... Les mer »
nfk

Framsnakket Andøy i Oslo

Andøy er viktig. Punktum. Slik startet fylkesrådsleder i Nordland, Tomas Norvoll, sitt innlegg under arrangementet Andøy i Oslo. – -Det er ingen andre steder i hele Norge, eller i hele verden, for den saks... Les mer »
Tryggere Ruspolitikk

Vil analysere ulovlige rusmidler: – Kan redde liv

Tryggere Ruspolitikk er lei av å vente på politikerne, og har derfor opprettet en innsamlingsaksjon for å starte med rusmiddelanalysetjenester i Oslo. – Hensikten er å gi brukerne mer informasjon om innholdet... Les mer »
marius reikerås

Juridisk ekspert: – Kjell Ingolf Ropstad har brutt loven

Det er flere oppslag i media om skandalen der partileder i KrF leder og statsråd Kjell Ingolf Ropstad skal ha fått millioner kroner ved å folkeregistrere seg på gutterommet hos foreldrene sine. Aftenposten... Les mer »
rune hammerstad

Pilene peker oppover for næringslivet etter pandemien

Etter over 1,5 år siden den midlertidige nedstegningen for å stanse smitte av viruset åpner samfunnet endelig gradvis opp. Det merker også næringslivet. – Nedstegningen slo ut voldsomt for bedriften, men nå kommer... Les mer »
sommer

Citybox Hotels med prisgaranti på hotell i sommer

Lavere smittetall og lettelse i restriksjoner har ført til optimisme før årets sommersesong. Nå gjentar Citybox suksessen fra fjoråret og garanterer lavest pris på dobbeltrom i Oslo, Bergen og Kristiansand.  – At Norge... Les mer »
sas

Hit flyr SAS i sommer

SAS gjenåpner nå flere titalls direkteruter til utlandet i juli. Dagens endringer i regjeringens reiseråd gir økt etterspørsel etter flyreiser, og i sommerens trafikkprogram blir det mulig å reise direkte fra Norge... Les mer »
nrk

NRK med historisk direktesending fra Pride

Fredag 25. juni blir det en regnbuefarget direktesending fra Spikersuppa i Oslo. Her skal NRK ta pulsen på Pridefeiringene i hovedstaden og i resten av landet. Silje Nordnes og Benjamin M. Silseth... Les mer »
hes

Madrugada returnerer: Europaturné med to stopp i Norge

Madrugadas gjenforeningsturné for to år siden ble en triumfferd gjennom fjorten europeiske land. Nå annonserer de norske rockelegendene at en ny turné er på trappene, med to konserter i Norge. 4. og 5. februar... Les mer »
statsforvalteren i nordland

Statsforvalteren i Nordland: – Ikke forskjell på hjemmeskole og rødt nivå

Folkehelseinstituttet (FHI) har sett på effektene av smittespredning på skoler. Deres funn tyder på at det ikke er forskjell på smittespredning ved skoler med rødt nivå og skoler som har sengt og... Les mer »