Oslo er den store vinneren i saken om lakseskatt

15. november kunne Dagbladet fortelle at Oslo kommune vil innkassere 190 millioner kroner som følge av regjeringens forslag om grunnrenteskatt. Dette ble temaet under dagens spørretime når Sivert Bjørnstad (FrP) møtte statsminister... Les mer »
Kulturbyen Oslo

Tilgrising av Monolitten blir politianmeldt

Monolitten i Vigelandsparken ble fredag formiddag utsatt for hærverk da den og flere av statuene rundt ble tilgriset med maling. Det skal ha vært klima-aktivister som skal ha utført hærverket. Det meste... Les mer »
nho

LESERINNLEGG: Dra hodet ut av Oslo-bobla, Vedum!

Ærlig talt, Vedum. Nu må du dra hodet ut av Oslo-bobla. Om så bare for et øyeblikk, hvis det skulle bli for ubehagelig i lengden. Her, utenfor bobla, finnes det en virkelighet... Les mer »
hes

Morten Abel med jubileumskonsert i Oslo Spektrum

I år feirer Norges ukronede popkonge, Morten Abel, et jubileum han selv ikke synes det er vits å mase så mye om. Men et lite tilbakeblikk unner han heldigvis seg selv og... Les mer »
bolig blokk leilighet

Eksperter slår bolig-alarm i Oslo

Boligprisene steg med 10,5 prosent i 2021 hele landet, sett under ett for alle boligtyper. Boligprisene steg i alle deler av landet, for alle boligtyper. Priveksten endte godt over lønnsøkningen. Vi må... Les mer »
nfk

Framsnakket Andøy i Oslo

Andøy er viktig. Punktum. Slik startet fylkesrådsleder i Nordland, Tomas Norvoll, sitt innlegg under arrangementet Andøy i Oslo. – -Det er ingen andre steder i hele Norge, eller i hele verden, for den saks... Les mer »
Tryggere Ruspolitikk

Vil analysere ulovlige rusmidler: – Kan redde liv

Tryggere Ruspolitikk er lei av å vente på politikerne, og har derfor opprettet en innsamlingsaksjon for å starte med rusmiddelanalysetjenester i Oslo. – Hensikten er å gi brukerne mer informasjon om innholdet... Les mer »
marius reikerås

Juridisk ekspert: – Kjell Ingolf Ropstad har brutt loven

Det er flere oppslag i media om skandalen der partileder i KrF leder og statsråd Kjell Ingolf Ropstad skal ha fått millioner kroner ved å folkeregistrere seg på gutterommet hos foreldrene sine. Aftenposten... Les mer »
rune hammerstad

Pilene peker oppover for næringslivet etter pandemien

Etter over 1,5 år siden den midlertidige nedstegningen for å stanse smitte av viruset åpner samfunnet endelig gradvis opp. Det merker også næringslivet. – Nedstegningen slo ut voldsomt for bedriften, men nå kommer... Les mer »
sommer

Citybox Hotels med prisgaranti på hotell i sommer

Lavere smittetall og lettelse i restriksjoner har ført til optimisme før årets sommersesong. Nå gjentar Citybox suksessen fra fjoråret og garanterer lavest pris på dobbeltrom i Oslo, Bergen og Kristiansand.  – At Norge... Les mer »