sykehus operasjon

Anbefaler ikke nytt sykehus i Sandnessjøen

Administrasjonen i Helgelandssykehuset vil ikke bygge et nytt sykehus i Sandnessjøen. Det kommer frem i styrepapirene til neste tirsdags styremøte i Helgelandssykehuset, ifølge NRK. I stedet ber man styret om å vedta en utbygging... Les mer »
prest

Donerte 10 millioner til Sandnessjøen kirke

Sandnessjøen kirke var i så dårlig forfatning at prost i Nord-Helgeland Olav Rune Ertzeid i vår måtte male veggene. Men så kom det hjelp fra uventet hold, melder NRK. Bjørg Stemland fra Sandnessjøen er... Les mer »
nfk

Sandnessjøen: Fra kai til attraktivt byrom

Fylkesråd Linda Helen Haukland bevilger 400 000 kroner til et stedsutviklingsprosjekt som skal omskape kaia i sentrum til et attraktivt byrom i Sandnessjøen. – Etter vår vurdering vil prosjektet kunne bidra til... Les mer »
skole universitet

Ny rektor ved Sandnessjøen vgs.

Sylvi Halseth, som i dag er rektor ved Brønnøysund videregående skole, har takket ja til å bli ny rektor ved Sandnessjøen vgs. Sylvi Halseth kommer fra stilling som rektor ved Brønnøysund videregående... Les mer »
nfk

Dans i Bodø og transport i Sandnessjøen på fylkestinget

– For Rødt Nordland er det uhyre viktig at danseklassen på Bodø videregående får starte opp i år, på tross av lave søkertall, sier gruppeleder Per Gunnar Skotåm. Han lover å fighte under... Les mer »
Eirik Teigstad

Incestoffer fra Sandnessjøen tilkjent 6,7 millioner i erstatning

En mann i 60-årene er dømt til å betale sin egen datter en samlet erstatning på nesten syv millioner kroner for seksuelle overgrep han begikk for 22 år siden, opplyser VG. Bodøposten.no... Les mer »
fartsgrense

Det blir sommerrute til Myken også i år

Også i år vil det bli sommerrute til Myken. Dette er en del av tilbudet som gjør det mulig å reise ytre lei mellom Bodø og Sandnessjøen, og som gjør det mulig... Les mer »
redningsselskapet

To fartøy i Nordland lagt til kai med skader

Det er oppdaget skade på skrogene til søsterfartøyene Liv Grannes og Sigrid Sigurdsdotter. Begge fartøyene er lagt til kai. Det er oppdaget skade på skrogene til søsterfartøyene Liv Grannes og Sigrid Sigurdsdotter.... Les mer »
havlia

Slik blir nordgående rute for Havila Capella

Ekstremværet Gyda gjorde at Havila Capella valgte å kansellere seilingen mellom Rørvik – Bergen – Rørvik. Nordgående rute blir nå gjenopptatt slik: Rørvik 15.01.                                    Avgang ca mellom kl: 01:00 – 0300 Brønnøysund 15... Les mer »
s1

Violet Road gjentar fjorårets suksess med kystturné i Nord-Norge

Da pandemien brøt ut i fjor så bandet sitt snitt til å kjøpe seg inn i spabåten Vulkana. Alt de ønsket var å komme seg ut og møte publikum, så de satte... Les mer »