Shell Sandnessjøen ble årets butikk!

St1 Norge

Med konkurranse fra hele landet var det til slutt Shell Sandnessjøen som ble kåret til årets butikk i Shell-kjeden, og mottok heder og ære under en høytidelig prisutdeling torsdag.

Det er energiselskapet St1 som eier og driver landets Shellstasjoner, og prisen ble delt ut av regionssjef for Nord-Norge Trine-Linda Hansen.

I valget av vinneren, la juryen vekt på butikkens topp tilstand og de ansattes dyktighet på mersalg. De utmerkede seg også med en imponerende økning på salg av mat og drikke i 2023. Ifølge Hansen, oppfyller stasjonen virkelig kundenes krav til førsteklasses service og eksklusive produkter når de er på farten.

Les også:  Stenger Rishatt-tunnelen på dagtid

Butikkprisen var en anerkjennelse av god butikkdrift og utmerket kundeservice i Shell-kjeden, og Shell Sandnessjøen-teamet ble hedret med et trofé og heder og ære under seremonien. Retailer Kariann Myrvang mottok prisen sammen med butikksjef Christina Ramstad og nestleder Janne Blomsø.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.