Nå kommer det offisielle FIFA fotball VM-magasinet i butikkene

orage

Det norske forlaget Orage gir i disse dager ut Det offisielle VM-magasinet Russland 2018 i både Norge, Sverige, Finland og Danmark.

Verdensmesterskapet i Russland – fotballens største fest – nærmer seg med stormskritt og arrangør FIFA (Fédération Internationale de Football Association) har i samarbeid med det britiske forlaget Trinity Mirror, laget et VM-magasin med informasjon om lagene, kampoppsett og eksklusive intervjuer.

Det Tønsberg-baserte forlaget Orage ga for to år siden ut UEFAs offisielle EM-guide i Norge, Sverige, Finland og Danmark. Dette ble en salgssuksess, og ga definitivt mersmak. I år er det fotball-VM og Orage har sikret seg rettighetene til det offisielle VM-magasinet.

Les også:  LESERINNLEGG: Besøksbidrag til glede for turister og lokalbefolkning

62.000 eksemplarer er trykket opp på tvers av de fire nordiske landene. I Norden finnes magasinet på rundt 10.000 utsalgssteder – både dagligvare, kiosk, bensinstasjoner og i bokhandel. Det selges fra 7. mai i Norge og Danmark, fra 1. mai i Sverige og fra 3. mai i Finland.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.