Quality Hotel lanserer stemmestyring i konferanselokalene

møte

Snart kommer den stemmestyrte assistenten Amazon Echo til konferanselokalene til Quality Hotel. Fra og med i dag kommer fire av kjedens hoteller til å utrustes med teknologi som gjør det mulig for konferansegjester å kommunisere med personale, bestille kaffe eller velge musikk via stemmekommando. Tjenesten er et ledd i kjedens arbeid med å utvikle spennende tjenester som bygger på ny teknologi.

I følge Google gjøres 20 prosent av alle mobilsøk via stemmestyring. Som et svar på denne utviklingen gjennomfører Quality Hotel et pilotprosjekt der stemmestyrte assistenter installeres i konferanseavdelingene på Quality Hotel 11 & Eriksbergshallen i Gøteborg, Quality Hotel View i Malmø, Quality Hotel Friends i Stockholm og Quality Airport Hotel Gardermoen.

Les også:  650 ungdommer vil prøve seg som fisker i sommer

Med tjenesten kommer gjestene til å kunne styre tekniske funksjoner, samt få personlig service gjennom å snakke til en Amazon-enhet som i sin tur kommuniserer med hotellets personale via sms. Etter at Amazon Echo har blitt testet på de utvalgte hotellene så kommer tjenesten og funksjonaliteten til å vurderes. Om testen er vellykket skal teknologien introduseres på samtlige Quality Hotel i Skandinavia.

– Vi befinner oss i en tid der etterspørselen og bruken av stemmestyrte assistenter vokser kraftig. Med vår ambisjon om å ligge forrest i den teknologiske utviklingen undersøker vi stadig nye løsninger som kan forenkle, effektivisere og løfte opplevelsen for våre gjester. Amazon Echo gjør det lettere og morsommere for våre hotellverter og møte-entusiaster å komme i kontakt med hverandre, og å få kjapp respons. Dette er et supert eksempel på hvordan teknologi kan brukes for å forbedre serviceopplevelsen på hotell, sier Henrik Ståhl, driftsdirektør i Quality Hotel.

Les også:  650 ungdommer vil prøve seg som fisker i sommer

I tillegg til å komme i kontakt med hotellets personale så kommer gjestene også til å kunne få direkte svar på sine spørsmål, enten det gjelder været, børsutviklingen på New York Stock Exchange eller raskeste rute til flyplassen. Teknologien kommer til å utvikles og etter hvert vil ny funksjonalitet og tjenester tilkomme. Systemet driver med selvlæring og kommer til å forbedres for hvert spørsmål som kommer inn, hvilket betyr at en innkjøringsfase må påregnes.

Les også:  650 ungdommer vil prøve seg som fisker i sommer

– Vi kommer til å håndtere systemet på samme måte som når vi introduserer og lærer opp en ny medarbeider. Med stort hjerte, pedagogikk og åpenhet kommer vi til å minimere risikoen for at gjesten møtes med “Nå forstår jeg ikke hva du sier”, og heller får fullgod og effektiv service. Ettersom mange mennesker er på konferanse hver dag, er hotell det perfekte stedet for å teste ny teknologi og brukervennlighet. Vi gleder oss til å lære sammen med Amazon Echo og våre gjester, avslutter Ståhl.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.