Erotisk påskeegg utsolgt på 2 timer!

sexy

Haugevis av erotiske påskeegg på vei til norske hjem. Nytelse.no ble utsolgt for det populære påskeegget på kun to timer, nå har de sendt hastebestilling for å dekke behovet.

Mandag lanserte Nytelse.no årets erotiske påskeegg, og etter kun to timer var egget utsolgt. Nå har nettbutikken sendt hastebestilling til leverandøren og åpnet for forhåndsbestilling for sine kunder slik at de rekker å få det populære egget før påskeferien.

Les også:  Avinor: Slik blir vinterferieutfarten

– Det er ingen tvil om at nordmenn er klar for og bytte ut påskegodteriet med noe annet som er godt, nemlig orgasmer, sier sexolog og presseansvarlig i Nytelse.no, Maria K. Ebbestad.

Egget er fylt med 13 erotiske overraskelser og du finner alt fra vibrator, penisring og bondage-tau til massasjelys, penishylse og analplugg.

– I dette unike egget finner du alt du og partneren din trenger for en het natt på hytta eller soverommet. Her er det ting for å få opp stemningen og for å frigjøre orgasmen. Med andre ord, den perfekte ferien, sier Ebbestad.

Les også:  Vinterferien kan starte med underkjølt regn: - Slik kommer du deg trygt frem

Det er ikke første gang Nytelse.no gjør suksess med sexleketøy i høytiden. Nettbutikkens adventskalender har vært meget populær de siste årene og i fjor solgte de over all forventing.

– Med alt dette kan du eksperimentere til det fulle og holde det spennende på soverommet. Kom nærmere hverandre og overrask partneren din et frekt lite påskeegg. En orgasme om dagen vil senke stressnivået i kroppen og gjøre deg gladere. Ikke bare fordi du opplever noe vanvittig deilig, men orgasmer frigir Dopamin, Oxtocin og Endorfiner som sammen utgjør kroppens egen lykkepille, smiler Ebbestad.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.